Παραμένει νοσηλευόμενη


Στον πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανατέθηκε η διαχείριση της περιουσίας της

ΑΠΕ
Ξανά στο νοσοκομείο βρίσκεται η 26χρονη τραγουδίστρια (φωτ. αρχείου)
Λος Αντζελες
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προηγούμενο άρθρο:
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μπρίτνι Σπιαρς για αδιευκρίνιστους λόγους (31/1/2008)

Με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να νοσηλεύεται και πάλι, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάσισε την Παρασκευή να αναθέσει προσωρινά τη διαχείριση της περιουσίας της γνωστής τραγουδίστριας στον πατέρα της, Τζέιμι.

Δικαστής του Λος Αντζελες ανέθεσε στον Τζέιμι Σπίαρς τη διαχείριση της περιουσίας της κόρης του μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, όταν και θα επανεξεταστεί η υπόθεση. Παράλληλα, ο πατέρας της 26χρονης τραγουδίστριας θα είναι και ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει ποιοι θα την επισκεφθούν στο νοσοκομείο.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης περιοριστικά μέτρα στον μάνατζερ της Σπίαρς, Σαμ Λούτφι, και έδωσε άδεια να αντικατασταθούν οι κλειδαριές στο σπίτι της και να απομακρυνθούν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί.

Η Σπίαρς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νωρίς το πρωί της Πέμπτης, καθώς, σύμφωνα με τον ψυχίατρό της, κρίθηκε ότι θα μπορούσε να βλάψει τον εαυτό της και τους άλλους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμείνει νοσηλευόμενη τουλάχιστον για τρεις ημέρες, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά η Σπίαρς είχε μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο, μετά από τρίωρη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φέντερλαϊν, σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό


Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc