ΑΠΌ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ- Κεφαλονιάς.Τοπικά

ΣΤΟΝ ΛΙΑΠΗ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ

ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

Είναι πλέον οριστικό! Το έργο της γέφυρας De Bosset εντός σύντομου χρονικού διαστήματος δημοπραττείται!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Α” υπήρξε συνάντηση του βουλευτή του Νομού Α. Παρίση με τον Υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη και στην συνέχεια κλήθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, ο οποίος και υπέγραψε τα τεύχη δημοπράττησης του έργου.

Τώρα ο φάκελλος βρίσκεται στην Δ/νση Αναστύλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου στην διάθεση της Προισταμένης κ. Χριστοφίδου για να οδηγηθεί προς την υπογραφή του από τον Υπουργό Πολιτισμού.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε το έργο να χρηματοδοτηθεί από το Γ΄ ΚΠΣ, κάτι που φέρεται να ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη ο βουλευτής του Νομού Α. Παρίσης, που εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε αυτό το τόσο σημαντικό για το Νομό μας έργο, για το οποίο το περιβάλλον του δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι “δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί”

Comments

lornion said…
Μα θατανε αμάρτημα και ντροπή για την χώρα, μα και για την κεφαλονιά ν¨αφίσουμε την γέφυρα να γίνει ερείπιο της θάλασσας. Τραβήξαμε χρόνια για να φτάσουμε μετά τους σεισμούς στο σημερινό σημείο. Εμείς καίτοι μακρυά φτάσαμε μέχρι τον Πρόντι της ΕΕ ,καθιστώντας γνωστό το θέμα.Αλλάζει που ηταν τοπικό .Πάντως ταιριάζει έπαινος και στο κ.Αλιβιζάτο και στον γνήσιο που με τις ενέργειες τους κατάφεραν να ξαναδώσουν στο Αργοστόλι το στολίδι του -την γέφυρά του.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»