Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Saturday, January 7, 2017

Der Spiegel: Πάνω από 50 επικίνδυνοι ισλαμιστές βρίσκονται στη ΓερμανίαDer Spiegel: Πάνω από 50 επικίνδυνοι ισλαμιστές βρίσκονται στη ΓερμανίαΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τουλάχιστον 50 ισλαμιστές δεν έχουν απελαθεί από τη Γερμανία, παρότι θεωρούνται επικίνδυνοι και τα αιτήματα ασύλου τους έχουν απορριφθεί, αναφέρει σε δημοσίευμα του το Der Spiegel.
Οπως έγραψε το περιοδικό την  Παρασκευή, περίπου 50 ισλαμιστές των οποίων το οποίων το αίτημα ασύλου έχει απορριφθεί, βρίσκονται στη λίστα της αστυνομίας με τα πρόσωπα που συνιστούν πιθανή απειλή για τη δημόσια τάξη ενώ αναφέρει ότι συνολικά στη λίστα με τους επικίνδυνους ισλαμιστές βρίσκονται 548 άνθρωποι.
Τον Σεπτέμβριο ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ προειδοποίησε ότι η χώρα αντιμετωπίζει αριθμό ρεκόρ ,πάνω από 500,  πιθανώς επικίνδυνων ισλαμιστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο.
Στις αρχές Δεκεμβρίου τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών στις γερμανικές φυλακές αυξήθηκε κατά 30% τον περασμένο χρόνο ξεπερνώντας τους 150.

No comments: