Der Spiegel: Πάνω από 50 επικίνδυνοι ισλαμιστές βρίσκονται στη ΓερμανίαDer Spiegel: Πάνω από 50 επικίνδυνοι ισλαμιστές βρίσκονται στη Γερμανία



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Τουλάχιστον 50 ισλαμιστές δεν έχουν απελαθεί από τη Γερμανία, παρότι θεωρούνται επικίνδυνοι και τα αιτήματα ασύλου τους έχουν απορριφθεί, αναφέρει σε δημοσίευμα του το Der Spiegel.
Οπως έγραψε το περιοδικό την  Παρασκευή, περίπου 50 ισλαμιστές των οποίων το οποίων το αίτημα ασύλου έχει απορριφθεί, βρίσκονται στη λίστα της αστυνομίας με τα πρόσωπα που συνιστούν πιθανή απειλή για τη δημόσια τάξη ενώ αναφέρει ότι συνολικά στη λίστα με τους επικίνδυνους ισλαμιστές βρίσκονται 548 άνθρωποι.
Τον Σεπτέμβριο ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ προειδοποίησε ότι η χώρα αντιμετωπίζει αριθμό ρεκόρ ,πάνω από 500,  πιθανώς επικίνδυνων ισλαμιστών, οι οποίοι θα μπορούσαν να διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο.
Στις αρχές Δεκεμβρίου τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών στις γερμανικές φυλακές αυξήθηκε κατά 30% τον περασμένο χρόνο ξεπερνώντας τους 150.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc