πολιτικοί αρχηγοί και εντυπώσεις

Το ακρόαμα των αρχηγών των κομμάτων της χώρας δεν παρουσίασε ενδιαφέρον και εκπλήξεις.Ξεχώρησα τον Καρατζαφέρη για το συναινετικό του ύφος και τους φόβους του για το μέλλον της χώρας,λόγω μεταναστών βέβαια, καιτον Καραμανλή για την λογική του στην πολιτική και την ευθύτητα της ανάληψης ευθυνών για σφάλματα των υφισταμένων του. Η Παπαρήγα δεν εντυπωσίασε γιατί δεν ξέφυγε της μονολιθικότητας που διέπει το κόμμα της,ο Αλαβάνος καίτοι διαφωνών σε ζητήματα που ανησυχούν τον πολίτη για το τώρα και το αύριο, εν τούτοις δεν ενέπνευσε και ο Παπανδρέου δεν ξέφυγε από την πασοκική διάλεκτο των οραμάτων του. Ξέχασε πως την κυριαρχούσα νοοτροπία της κοινωνίας μας περί την διαφθορά και το δώρο, εγκαινίασε δια της αποδοχής των η πρώτη κυβέρνηση του κόμματός του. Στην όλη διαδρομή του χρόνου δεν απόλαυσα έστω και ένα δεκάλεπτο πολιτικού η οικονομικού διαλόγου με αποτέλεσμα την απογοήτευση. Αποψη μου είναι πως τέτοια μονολογική ενημέρωση είναι κοροιδία, που δεν πρέπει να επαναληφθεί.Από την σκοπιά των δημοσιογράφων ,ηταν όλοι τους καλοί με ευχαρίστησε ιδιαίτερα η παρουσία του Ανδρέα Κωσταντάτου . ΛΟΡΝΙΌΝ-----------------------------------------------------------------

Comments

lornion said…
το κοινό δεν ενδιαφέρεται για πολιτικούς μονολόγους των πολιτικών. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα της ζωής του, που έχει καταντήσει, για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή του, δύσκολη. Ιδιο φαινόμενο έχει ενσκήψει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Επομένως καλόν θα ήτο να θέσουμε τις βάσεις της ζωής μας σε αλλες ρίζες, γιατί οπως πάμε δεν μας βλέπω καθόλου καλά.Η σημασία και το ενδιαφέρον του συνόλου στο άτομο θα πρέπει να γίνει επιδίωξη πρώτης προτεραιότητας.
lornion said…
translation.. Translation: Greek » English
πολιτικοί αρχηγοί και εντυπώσεις Το ακρόαμα των αρχηγών των κομμάτων της χώρας δεν παρουσίασε ενδιαφέρον και εκπλήξεις.Ξεχώρησα τον Καρατζαφέρη για το συναινετικό του ύφος και τους φόβους του για το μέλλον της χώρας,λόγω μεταναστών βέβαια, καιτον Καραμανλή για την λογική του στην πολιτική και την ευθύτητα της ανάληψης ευθυνών για σφάλματα των υφισταμένων του. Η Παπαρήγα δεν εντυπωσίασε γιατί δεν ξέφυγε της μονολιθικότητας που διέπει το κόμμα της,ο Αλαβάνος καίτοι διαφωνών σε ζητήματα που ανησυχούν τον πολίτη για το τώρα και το αύριο, εν τούτοις δεν ενέπνευσε και ο Παπανδρέου δεν ξέφυγε από την πασοκική διάλεκτο των οραμάτων του. Ξέχασε πως την κυριαρχούσα νοοτροπία της κοινωνίας μας περί την διαφθορά και το δώρο, εγκαινίασε δια της αποδοχής των η πρώτη κυβέρνηση του κόμματός του. Στην όλη διαδρομή του χρόνου δεν απόλαυσα έστω και ένα δεκάλεπτο πολιτικού η οικονομικού διαλόγου με αποτέλεσμα την απογοήτευση. Αποψη μου είναι πως τέτοια μονολογική ενημέρωση είναι κοροιδία, που δεν πρέπει να επαναληφθεί.Από την σκοπιά των δημοσιογράφων ,ηταν όλοι τους καλοί με ευχαρίστησε ιδιαίτερα η παρουσία του Ανδρέα Κωσταντάτου . ΛΟΡΝΙΌΝ Posted by lornion at 3:29 PM 1 comments: lornion said... το κοινό δεν ενδιαφέρεται για πολιτικούς μονολόγους των πολιτικών. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα της ζωής του, που έχει καταντήσει, για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή του, δύσκολη. Ιδιο φαινόμενο έχει ενσκήψει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Επομένως καλόν θα ήτο να θέσουμε τις βάσεις της ζωής μας σε αλλες ρίζες, γιατί οπως πάμε δεν μας βλέπω καθόλου καλά.Η σημασία και το ενδιαφέρον του συνόλου στο άτομο θα πρέπει να γίνει επιδίωξη πρώτης προτεραιότητας.
political leaders and impressions
The akroama the leaders of parties in the country and had no interest in Georgios Karatzaferis ekplixeis.Xechorisa for consensual style and fears for the future of the country because of immigrants of course, while Karamanlis on the logic of the policy of openness and accountability for mistakes of his subordinates. The Papariga not impressed because we missed the monolithikotitas governing party, the dissident Alavanos although in matters that concern the citizens for now and tomorrow, though not inspired and Papandreou not escaped the pasokiki dialect of the visions. Forget that the prevailing mentality of our society for corruption and the gift, launched by the acceptance of the first government party. The whole journey time is not enjoyed even a ten-minute political dialogue with the economic effect of frustration. I say that such information is monologiki sham that should not be epanalifthei.Apo the perspective of journalists, it was all good to thank the presence of Andreas Kostantatou. LORNION
Posted by lornion at 3:29 PM
1 comments:

lornion said ...

The public is not interested in political monologues policies. Cares more for his life, which has become, for reasons beyond the will, difficult. Same effect has occurs in all countries of the world. Therefore it would be to lay the foundations of our lives in other roots, why not go as we see no kala.I importance and relevance of the individual should be pursuing the first priority.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»