Η Τρόικα διώχνει …. τον Τόμσεν;

Share
Όπως γράφει σήμερα το ‘Πρώτο Θέμα” ο Πολ Τόμσεν και ο Κλάους Μαζούχ, οι εκπρόσωποι δηλαδή του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα, αποσύρονται από την τρόικα ως αποτυχημένοι καθώς τα μέτρα που είχαν προτείνει απέτυχαν παταγωδώς.
Όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες το ΔΣ του ΔΝΤ φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί από τις πρακτικές του Τόμσεν στην Ελλάδα, με αφορμή και την μεθόδευση του “ειδικού λογαριασμού” η οποία θεωρήθηκε «αυθάδης παρέμβαση» στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις, για να απαντήσει ο Πολ Τόμσεν, που βρίσκεται στην Πορτογαλία και συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι «το ίδιο έκανε και η Ισπανία». Μέλη του Δ.Σ. του ΔΝΤ επεσήμαναν εξάλλου ότι δόθηκε λίγος χρόνος στην Αθήνα για να υλοποιήσει τα αιτήματα της τρόικας.
Κατά τα άλλα υπενθυμίζουμε τι γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες για τον Τόμσεν και το Μνημόνιό του.
Το πρόγραμμα του κΤόμσεν είναι για τα μπάζαΔεν θα κουράσω με στοιχεία για την έκρηξη τηςανεργίαςτην εκτόξευση του χρέουςτην …εμβάθυνση της ύφεσηςτην φτωχοποίηση τωνΕλλήνωνΑυτά τα γνωρίζετεΘα  αναφέρω μόνο τούτοΟ κΤόμσεν είναι τόσο βέβαιος για τηναποτυχία του προγράμματος του που ζητάει προκαταβολικά νέα μέτρα για να κλείσει τιςτρύπεςπου θα δημιουργηθούν το 2012! Τα μέτρα αυτά θα ανέλθουν στο 2% του ΑΕΠΤι θα μπορούσε ναυπονομεύσει περισσότερο την ελληνική οικονομία απ’ αυτήν την παράλογη απαίτηση;  Και εσείςτον ακούτεαντί να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι!
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την Τρόικα η … ελληνική δικαιοσύνη; Με την κατηγορία  της προσπάθειας διάλυσης της χώρας, της άσκησης οικονομικής πολιτικής αντίθετης προς τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς όφελος ιδιωτικών οργανισμών και της κατάλυσης του Ευρωπαϊκού καταστατικού χάρτη;
Μήπως πρέπει να διερευνηθεί εάν οι ενέργειές της λειτούργησαν, ανεξαρτήτως προθέσεως,  προς όφελος, ιδιωτικών κερδοσκοπικών οργανισμών και ιδρυμάτων και αλλοτρίων συμφερόντων, οπότε σε αυτήν την περίπτωση έχει παραβιάσει την έννομη τάξη που έχει θεσπιστεί με την Καταστατική Χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Επίσης μήπως στα πλαίσια της ανακριτικής διαδικασίας πρέπει να διερευνηθεί εάν η Τρόϊκα λειτούργησε εκβιαστικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τους Δικαστικούς Λειτουργούς με τους οποίους συναντήθηκε, προκειμένου να επιβάλει με τους εκβιασμούς της αντισυνταγματικά νομοθετήματα, λειτουργώντας προς όφελος ιδιωτών και όχι της ΕΕ.
Ας μας πει από πού αντλούσε η Τρόικα την εξουσία αυτή και με τις πλάτες ποίων!
Το ελληνικό δικαστικό σύστημα έχει υποχρέωση να ορθώσει ανάστημα, να επιδείξει τη γενναιότητα που επιβάλλει η κρισιμότητα των περιστάσεων και να προστατέψει την Ελληνίδα και τον Έλληνα από τους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν εκλείψει από το δικαστικό μας σώμα δικαστές του αναστήματος του Πολυζωίδη!!!

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»