Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογή νέου προέδρου πριν από το τέλος του 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογή νέου προέδρου πριν από το τέλος του 2015

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Πριν 0' |TA  NEA
Ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογή νέου προέδρου πριν από το τέλος του 2015
      
Υπέρ της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ πριν το τέλος του 2015 τάσσεται με σημερινή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο όπου το μείζον στις προσεχείς εβδομάδες είναι η διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, κάτι που μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους εξακολουθεί να παραμένει μετέωρο», υποστηρίζει.

Σε περίπτωση που δρομολογηθούν από την κυβέρνηση πολιτικές εξελίξεις πριν την εκλογή νέου προέδρου τα πράγματα τότε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία «έχει πρόεδρο που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο οποίος θα οδηγήσει το κόμμα συντεταγμένα στην εκλογική μάχη».

Αναφορικά με τη διαδικασία της εκλογής σημείωσε ότι δεν υπάρχει Νεοδημοκράτης που διαφωνεί με το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και την τήρηση του καταστατικού.

«Η ανοικτή διαδικασία αποτελεί θεσμική κατάκτηση για τη Ν.Δ. και μου είναι αδιανόητη οποιαδήποτε υπαναχώρηση από αυτή. Άλλωστε η εθελοντική συμμετοχή απλών πολιτών στην εκλογή του νέου προέδρου θα είναι οξυγόνο για τη Νέα Δημοκρατία», υπογραμμίζει.

Στις 16:00 σήμερα είναι προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας και διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ υπό την προεδρία Bαγγέλη  Μεϊμαράκη.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»