Ηχητικό ντοκουμέντο Βαρουφάκη επιβεβαιώνει την «Κ» για το plan B

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ηχητικό ντοκουμέντο Βαρουφάκη επιβεβαιώνει την «Κ» για το plan B

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Κ» για το λεπτομερές plan B του Γιάνη Βαρουφάκη το οποίο είχε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα «που θα ήταν μεν προσδιορισμένο σε ευρώ, αλλά εν μια νυκτί θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νέα δραχμή» και μάλιστα με εντολή του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει το ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον οργανισμό «Official Monetary and Financial Institutions Forum».
Σε αυτό το ηχητικό απόσπασμα καταγράφεται ο διάλογοςπου είχε ο τέως υπουργός Οικονομικών με επενδυτές και στελέχη διεθνών hedge funds στις 16 Ιουλίου, με συντονιστή τον βαρόνο Νόρμαν Λάμοντ, γνωστό πολιτικό των Βρετανών Συντηρητικών και πρώην υπουργό Οικονομικών επί πρωθυπουργίας Τζον Μέιτζορ, στο πλαίσιο διεθνούς φόρουμ που ασχολείται με αναλύσεις.
Ακούστε και δείτε υποτιτλισμένο στα Ελληνικά το απόσπασμα για το σχέδιο Β του Γιάνη Βαρουφάκη:
Ο τέως υπουργός Οικονομικών ακούγεται στο απόσπασμα να λέει ότι το εναλλακτικό σχέδιό του, προέβλεπε υποκλοπή των ΑΦΜ, από έναν παιδικό του φίλο που είχε διορίσει στο υπουργείο για να παρακάμψει την κ. Σαββαΐδου, και ηλεκτρονική εισβολή (χάκινγκ) στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»