Βούλτεψη: Ο κ.Τσίπρας παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα

ΑΙΧΜΗ ΤΑ 11,4 ΔΙΣ. ΤΟΥ ΤΧΣ

Βούλτεψη: Ο κ.Τσίπρας παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα

Για λαϊκισμό «που μόνο πλήγμα για την αξιοπιστία της χώρας στις διεθνείς αγορές επιδιώκει να προκαλέσει», κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Βούλτεψη: Ο κ.Τσίπρας παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα
Ειδικότερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε πως ούτε η ενημέρωση που έλαβε από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ούτε οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ούτε οι θετικές προσδοκίες από το επικείμενο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια απέτρεψαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τον συνήθη λαϊκισμό του.
Σημείωσε, επιπλέον, ότι ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε πως όσα έλεγε για τις τράπεζες ήταν εκτός πραγματικότητας και πως τα 11,4 δισεκ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος «δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς».
«Και επομένως στην ουσία παραδέχθηκε ότι αυτό που παρουσίασε ως "πρόγραμμα" στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον αέρα. Παρ´ολα αυτά, εξακολουθεί να καταθέτει τις ..."προτάσεις" του και να μην καταλαβαίνει ότι πέφτει συνεχώς σε όλο και πιο οδυνηρές αντιφάσεις» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.ethnos

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc