«ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ» Θεσσαλονίκη: Το συγκινητκό μήνυμα του χειριστή του F-16 «Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για μια ακόμη φορά: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά». Θεσσαλονίκη: Το συγκινητκό μήνυμα του χειριστή του F-16 Με τα συγκινητικά αυτά λόγια, από το πιλοτήριό του, ο σμηναγός Σωτήρης Στράλλης, που με το μαχητικό αεροσκάφος F-16C Block.52 Plus «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγος Μάχης, πραγματοποίησε ελιγμούς και χαμηλές πτήσεις πάνω από την Θεσσαλονίκη, έγραψε τον εντυπωσιακό επίλογο της στρατιωτικής παρέλασης. Ο σμηναγός απέσπασε δικαιολογημένα το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου διεξήχθη η στρατιωτική παρέλαση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ»

Θεσσαλονίκη: Το συγκινητκό μήνυμα του χειριστή του F-16

«Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά Μακεδονία. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για μια ακόμη φορά: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά».

Θεσσαλονίκη: Το συγκινητκό μήνυμα του χειριστή του F-16
Με τα συγκινητικά αυτά λόγια, από το πιλοτήριό του, ο σμηναγός Σωτήρης Στράλλης, που με το μαχητικό αεροσκάφος F-16C Block.52 Plus «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγος Μάχης, πραγματοποίησε ελιγμούς και χαμηλές πτήσεις πάνω από την Θεσσαλονίκη, έγραψε τον εντυπωσιακό επίλογο της στρατιωτικής παρέλασης.
Ο σμηναγός απέσπασε δικαιολογημένα το ζωηρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου διεξήχθη η στρατιωτική παρέλαση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου. 

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc