Μόνο αν αναδείξει την «αριστερή απάτη» θα κερδίσει η ΝΔ

Μόνο αν αναδείξει την «αριστερή απάτη» θα κερδίσει η ΝΔ

07:00
Opening quote
Να τελειώνουμε με το μύθο της Αριστεράς και την προπαγάνδα που κυβερνά στην πραγματικότητα τα τελευταία 40 χρόνια.

Μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σύστημα από τα σούργελα και την κάθε λογής κουρελαρία που έχει ψήφο στη Βουλή και δύναμη στα καφενεία του… ιερού χώρου της Δημοκρατίας, δίνεται με τις εκλογές.
Αυτό είναι αυτονόητο αλλά ίσως υπάρχει και μια άλλη μεγάλη ευκαιρία: Να τελειώνουμε με το μύθο της Αριστεράς και την προπαγάνδα που κυβερνά στην πραγματικότητα τα τελευταία 40 χρόνια. Κι αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο ο Αντώνης Σαμαράς.
Όλη η στόχευση της Νέας Δημοκρατίας (η οποία είναι μετά από 2,5 χρόνια απαλλαγμένη και από το βάρος της Πασοκαρίας) πρέπει να κινηθεί σε άξονες οι οποίοι θα αναδεικνύουν το μέγεθος της αριστερής απάτης. Θα ξεγυμνώνουν το μεγάλο ψέμα και θα το μετατρέπουν στον μεγάλο θυμό της κοινωνίας απέναντι σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρει στην εξαπάτηση και βάζει όλα του τα λεφτά στην αγωνία του λαού για μια καλύτερη ζωή. Αλλά με τι; Με δανεικά;
Ο πρωθυπουργός από την πρώτη του ομιλία έδωσε το σύνθημα πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ΝΔ τις επόμενες 27 ημέρες: «Αλήθεια και ευθύνη» απέναντι στο ψέμα και την ανευθυνότητα. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς έδωσε κι ένα δεύτερο στίγμα: Θα ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή. Το είπε πολλές φορές και ο Βενιζέλος. Ο Τσίπρας έγινε… Μιχαλολιάκος αφού σε πλήρη σύμπνοια οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές. Γιατί ο αριστερός κ. Τσίπρας αποδέχθηκε τις ψήφους των φασιστών; Μήπως γιατί και ο ίδιος ταυτίζεται με τον κόκκινο φασισμό που διόλου δεν απέχει από τον μαύρο;
Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς οφείλει να αναδείξει και μια σειρά από ζητήματα που καίνε τον ελληνικό λαό και που στις δημοσκοπήσεις δείχνει να αντιλαμβάνεται. Δεν μπορεί να είναι άλλος λαός αυτός που δεν ήθελε εκλογές, που ζητά κυβέρνηση με βασικό πόλο τη ΝΔ κι όχι τον ΣΥΡΙΖΑ και που θεωρεί κατάλληλο για να κυβερνηθεί η χώρα τον Σαμαρά κι όχι τον Τσίπρα.
1.Η ΝΔ πρέπει να αναδείξει το χάος που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία, όμως δεν πρέπει να το παρακάνει διότι η τρομοκρατία μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ. Άλλωστε ο Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι με εξτρεμιστικές δηλώσεις για νταούλια και ζουρνάδες το μόνο που κάνει είναι να σκάβει το λάκκο του. Ο Σόιμπλε του το είπε και χθες: Κόψε τις μαγκιές. Το ίδιο είπαν ΕΚΤ και ΔΝΤ. Και ο Τσίπρας αποφάσισε ότι δεν είναι ώρα να σκίσει τα μνημόνια. Η ΝΔ πρέπει να επιμείνει κυρίως πάνω στις αλλοπρόσαλλες απόψεις μέσα στην Κουμουνδούρου και στον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει η ανεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι ήδη ζούμε σκηνές 2012 με μαζική απόσυρση καταθέσεων και στάση πληρωμών στους φόρους. Κι αυτό είναι έργο Τσίπρα. Όμως, δεν πρέπει η Συγγρού να «κολλήσει» με το οικονομικό χάος γιατί ο κόσμος το βαριέται το πολύ το Κύριε Ελέησον.
2.Η ΝΔ οφείλει να αναδείξει και μια σειρά άλλων θεμάτων για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει απαντήσει. Τι θα κάνει με τα εθνικά θέματα; Πώς θα αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις; Τι θα κάνει με τις ΑΟΖ στην περιοχή; Πώς θα αντικρούσει την προκλητικότητα των Σκοπιανών; Πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει τις συνεχείς ενοχλήσεις των Αλβανών;
3.Πρέπει να αναδειχθεί η ένδεια του κ. Τσίπρα και της παρέας του στο μεταναστευτικό. Κολλήσαμε με την οικονομία και ξεχάσαμε ένα μείζον πρόβλημα που απειλεί να τινάξει στον αέρα την κοινωνία. Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους χιλιάδες πρόσφυγες που θέλουν να μπουν στην Ελλάδα; Τι θα κάνει με τα γκέτο που υπάρχουν στην Αθήνα; Σκέφτεται να μοιράσει αφειδώς χαρτιά στον κάθε πικραμένο; Σκέφτεται να κάνει τη χώρα όλη μια… Υπατεία; Εκεί πρέπει να εστιάσει η ΝΔ.
4.Μια άλλη ερώτηση που πρέπει να τεθεί είναι ποιος θα είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της πολιτικής βίας στη χώρα. Τι θα κάνει με τους κουκουλοφόρους εντός και εκτός Πανεπιστημίων. Τα Χριστούγεννα αποκαλύφθηκε ότι μπούκαραν άγνωστοι στο τμήμα Πληροφορικής πήραν όλα τα κομπιούτερ και έκαναν απίστευτες ζημιές. Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το χάλι των ΑΕΙ; Τι θα κάνει με τους μπαχαλάκηδες στις διαδηλώσεις; Πώς θα αντιμετωπίσει την εγχώρια τρομοκρατία όταν συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες;
5.Η ΝΔ οφείλει να ρωτήσει τι θα κάνει ο αντίπαλός της με το ρόλο της Αστυνομίας. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μιλήσει για κατάργηση επιτυχημένων θεσμών όπως η ΔΙΑΣ ή ακόμη και για… αφοπλισμό. Πώς θα αντιμετωπίσει την καθημερινή εγκληματικότητα ή τους νονούς της νύχτας; Ποιο είναι το σχέδιό του για την καθημερινότητα;
6.Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που κοστολογείται σε 12 δις και κατ’ άλλους σε 20 και πλέον δις. Ο κ. Σαμαράς οφείλει να αναδείξει το ψέμα ότι «λεφτά υπάρχουν». Όχι άλλοι Γιωργάκηδες λοιπόν. Ξεκάθαρες κουβέντες κ. Τσίπρα: «Που θα βρείτε τα λεφτά. Όχι άλλα μισόλογα».
7.Ο κ. Σαμαράς οφείλει να αποδομήσει τα συνεταιράκια του κ. Τσίπρα. Κατ’ αρχάς τους ανεκδιήγητους παρανοϊκούς της ΔΗΜΑΡ. Αυτό το κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια τους ψεκασμένους. Αυτό το κόμμα πρέπει να εξαφανιστεί γιατί κάνει κακό στη Δημοκρατία. Το δίδυμο της συμφοράς πρέπει να βγει στη σέντρα με… όποιον τρόπο. Πολιτικό ή δικαστικό και ο νοών νοείτω.
8.Οφείλουν να αναδείξουν τις συνιστώσες που πάντα υπάρχουν στην Κουμουνδούρου. Τι πιστεύει ο κόσμος που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ; Ότι είναι μόνο ο Τσίπρας, ο Σκουρλέτης και ο Παπαδημούλης; Υπάρχουν και κάτι «άπλυτοι» περιθωριακοί που θα θελήσουν να έχουν λόγο στην εξουσία. Αυτούς η ΝΔ πρέπει να τους βγάλει στο φως. Αυτούς και τις ιδέες τους.
9.Παράλληλα πρέπει να αναδειχθεί το κρυμμένο ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Να μάθει ο κόσμος τους συνδικαλιστές, τα λαμόγια, τους Πασόκους που θέλουν να έχουν ξανά το πάνω χέρι στην Ελλάδα. Αυτούς ο Σαμαράς πρέπει να τους τσακίσει.
10.Τέλος, οφείλουν στη ΝΔ να αναδείξουν και το «βρόμικο» παιχνίδι που παίζουν επιχειρηματίες, μεγαλολαμόγια και νταβατζήδες των ΜΜΕ που συμπλέουν με τον Τσίπρα. Τι δουλειά έχουν οι μεγαλοκυράτσες και οι γόνοι γνωστών φαμιλιών στην Κουμουνδούρου; Τι δουλειά έχουν οι επιχειρηματίες που έφαγαν με χρυσά κουτάλια επί χρόνια και τώρα χρησιμοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως όχημα για να επιστρέψουν στην εξουσία; Ποια είναι η σχέση της Κουμουνδούρου με συγκεκριμένους επιχειρηματίες και media της δραχμής; Υπάρχουν μυστικές χρηματοδοτήσεις; Έχουν γίνει συμφωνίες; Αυτά όλα πρέπει να αναδειχθούν στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.
Ο δεκάλογος της πολιτικής αντιπαράθεσης που πρέπει να ακολουθήσει ο κ. Σαμαράς είναι ενδεικτικός. Χίλια δύο πράγματα υπάρχουν για να χτυπηθεί ο υπέρτατος εχθρός. Όπως προείπαμε έχουμε εδώ το «μεγάλο ξεκαθάρισμα». Ας αφήσουν λοιπόν στη Συγγρού τις… ευγένειες, τις κεντρώες αμπελοφιλοσοφίες και τις αναλύσεις επί παντός του επιστητού χωρίς ουσία. Στη μάχη επιτρέπονται τα πάντα. Κι όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους άθλιους εχθρούς τότε πρέπει να χτυπήσεις με όλα τα μέσα.antinews

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»