ΠΟΛΙΤΙΚΗ 10/6/2009 “H TYXH ΜΑΣ EINAI ΣTA XEΡIA MAΣ” ΛΕΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.


Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κεφαλλονίτες Κεφαλλονίτισσες,
Το μήνυμα των εκλογών της 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ήταν ξεκάθαρο. Ο ελληνικός λαός τόσο με την ψήφο του όσο και με την αποχή του , έδωσε σαφή μηνύματα σε όλους αυτούς που κυβερνούν μέχρι σήμερα την πατρίδα μας. Ο ΛΑ.Ο.Σ κοιτάζει με υπευθυνότητα σεβασμό και αίσθημα ευθύνης τον Ελληνικό λαό και αγωνίζεται για μία αναγεννημένη ΕΛΛΑΔΑ έχοντας απολύτως φιλολαϊκό πρόγραμμα και ουσιαστικές λύσεις. Ο μοναδικός νικητής αυτών των εκλογών στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. Τόσο το ΠΑΣΟΚ με την θριαμβολογία του αφού σε αυτό το γύρο ήρθε πρώτο , όσο και η λαχανιασμένη Νέα Δημοκρατία η οποία ήρθε δεύτερη αλλά θριαμβολογεί και αυτή αφού διέψευσε τις Κασσάνδρες και ο βουλευτής κ. Αλέξανδρος ΠΑΡΙΣΗΣ είχε βγάλει από το μυαλό του την πρωτιά και περίμενε το αποτέλεσμα , στην πραγματικότητα καταδικάστηκαν και οι δύο για το πολιτικό τους έργο , ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ήρθε πρώτο ή δεύτερο αφού εμφανίζονται με πτώσεις της τάξεως από 5%-7%. Η δε αποχή η οποία άγγιξε περίπου το 65% έδωσε ισχυρό ράπισμα και παράλληλα την ανάλογη αμοιβή και στα δυο μεγάλα κόμματα για το έργο τους , αφού μείωσε την εκλογική τους δύναμη κατά 55% περ ίπου. Ο ΛΑ.Ο.Σ παρά την πρωτοφανής αποχή αύξησε το ποσοστό του κατά 123% (6,95%) από τις βουλευτικές εκλογές του 2007 (3,12%) αλλά και την εκλογική του δύναμη η οποία είχε αύξηση κατά 53,4%. (1408 ψήφοι από 918 ) Ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γεράσιμος ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ ευχαριστεί τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Κεφ/νιας και Ιθάκης και όλους τους συνεργάτες και φίλους για την στήριξη και τον αγώνα που έδωσαν κατά την διάρκεια των εκλογών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Κεφαλλονίτικο λαό που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του, δίνοντας μας ταυτόχρονα εντολή για αγώνες, για μια καλύτερη Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Φίλες και φίλοι , έχοντας ανοιχτή την πόρτα σε όλους, εμπράκτως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας αδιαπραγμάτευτα, ασυμβίβαστα, μαχητικά με γνώμονα το καλύτερο αύριο για τα νησιά μας . Εξάλλου αυτό ήταν και το μήνυμα που έδωσε ο πρόεδρος της παράταξης μας κ. Γιώργος ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗΣ μετά τις εκλογές : χαρακτηριστικά δήλωσε.. Μεγάλα ποσοστά σημαίνει και μεγαλύτερη ευθύνη , ευθύνη την οποία καλούμαστε να την επιδείξουμε..
...Η ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Ο πρόεδρος της ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΤΟΣ Γεράσιμος πηγή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»