Στην κυκλοφορία το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα: Αθήνα – Καλαμάτα σε δύο ώρες

22/12/2012 | 17:49Τελευταία Ενημέρωση: 17:49 22/12/2012
Διαφημίσεις GoogleNew Invisible Hearing AidNew Custom Fit Invisible Hearing Aid. Find Out If It's Right For Youwww.InvisibleHearingAid.caMDG Official Site2-for-1 Laptop Special Event AptonBookF15C with Intel® Core™ i5www.mdg.ca
Δύο ώρες θα είναι πλέον η διαδρομή Αθήνα - Καλαμάτα, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης, παραδίδοντας στην κυκλοφορία το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα. Επισήμανε ότι με αυτό το έργο, ουσιαστικά, με την εξαίρεση μιας γέφυρας, ολοκληρώνεται ο δρόμος Κόρινθος-Καλαμάτα.

Ο κ. Χατζηδάκης εμφανίσθηκε βέβαιος ότι τους επόμενους μήνες θα ξεπεραστούν τα προβλήματα και στα υπόλοιπα έργα των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και από τον Απρίλιο θα μπουν μπουλντόζες.

Όπως είπε ο υπουργός «το έργο αυτό, η ολοκλήρωσή του, είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας γενικότερα για τα τεχνικά έργα. Πολλά από τα έργα αυτά μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα ή έχουν σταματήσει τελείως λόγω του προβλήματος  ρευστότητας. Αυτό εδώ το έργο ξεπέρασε τα προβλήματα. Και είμαι βέβαιος ότι τους επόμενους μήνες και τα υπόλοιπα έργα των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων θα ξεπεράσουν τα προβλήματα τα οποία έχουν και από τον Απρίλιο θα μπουν μπουλντόζες.
Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε με τους παραχωρησιούχους. Προς αυτή την κατεύθυνση διαπραγματευόμαστε με τις 43 τράπεζες οι οποίες έχουν συμμετοχή σ’ αυτά τα μεγάλα έργα.
Η επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων θα συμβολίσει την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης είπε ότι η γέφυρα μήκους 400 μέτρων στην περιοχή θα είναι έτοιμη του χρόνου το φθινόπωρο,  οπότε θα έχει δοθεί όλο το κομμάτι στην κυκλοφορία

Για την Ολυμπία Οδό και τη σύνδεσή της με την Τσακώνα, ο κ. Καλογιάννης είπε ότι «το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να έχει αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί έτσι ώστε στη συνέχεια να καταθέσουμε στη Βουλή τις τροποποιημένες συμβάσεις».   skai.gr

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»