πανό από βουλευτές του Συριζα εξω από την Βουλή.




Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ξεδίπλωσαν σήμερα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου, πανό πάνω από το σημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με σύνθημα "Να απολύσουμε την κυβέρνηση, όχι στις απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα".
Αμέσως μετά κατέβηκαν από το περιστύλιο της Βουλής και ενώθηκαν με τους διαδηλωτές στην λεωφόρο Αμαλίας.
Σε δήλωσή του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και κάλεσε τον λαό "να πάρει στα χέρια τις τύχες του με την Αριστερά". Είπε χαρακτηριστικά:
"Είμαστε εδώ μαζί με τον λαό που διαδηλώνει διότι μέσα στους δρόμους, στον αγώνα, κερδίζονται οι νίκες. Αυτή την ώρα θα ανατρέψουμε μια κυβέρνηση η οποία απολύει και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό χώρο δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Τους στέλνει στον δρόμο όταν έχουμε ανεργία 1,5 εκατομμύριο. Αυτά δεν μπορούν να γίνουν, δεν μπορούν να συνεχιστούν, δεν μπορεί να υπάρχει στη χώρα δικτατορία των μέσων μαζικής ενημέρωσης ενάντια στον λαό. Δεν μπορεί να υπάρχει δικτατορία της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ με μια κυβέρνηση ανδρικέλων. Ο λαός ήρθε η ώρα να πάρει στα χέρια τις τύχες του με την Αριστερά".

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»