Σαμαράς: Η αγορά πασχίζει να διατηρηθεί στη ζωή

«Στην αγορά αντικατοπτρίζεται η εικόνα της κοινωνίας και της οικονομίας της χώρας. Σε μια περίοδο βίαιων ανατροπών και ανακατατάξεων, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, θεωρούμε υποχρέωση όλων όσοι αποφασίζουν για το αύριό μας να νοιώσουν από πρώτο χέρι το σφυγμό της αγοράς. Μιας αγοράς που σήμερα πασχίζει να διατηρηθεί στη ζωή μέσα από ένα καθεστώς αβεβαιότητας, ανασφάλειας και δυσδιάκριτων προοπτικών».

Αυτό ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά στην αγορά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Π. Καρέλλας και μέλη του προεδρείου τον συνόδευσαν στη δίωρη επίσκεψή του στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εμπόρους και να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, που συνοψίζονται στα θέματα της ρευστότητας, της χρηματοδότησης, του παρεμπορίου, των μισθωμάτων και γενικότερα την ανάγκη αναβάθμισης του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας ώστε να ξαναγίνει ελκυστικό στους έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Στη επίσκεψη αυτή τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά συνόδεψαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Βασίλης Κικίλιας, οι Αντιπρόεδροι του ΕΣΑ κ. Αντρέας Τριανταφυλλίδης και Γεώργιος Σοφρωνάς, η Γενική Γραμματέας κ. Μαργαρίτα Ζούλοβιτς και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κάρολος Κωστόπουλος.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»