NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας» Σφοδρή επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» στο μνημόσυνο του Μαντέλα, εξαπολύει η New York Post μέσω ενός λίαν επικριτικού άρθρου, στο οποίο κατακεραυνώνει τον πλανητάρχη, επειδή φλέρταρε και χαζογελούσε με την πρωθυπουργό της Δανίας, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που θυμίζει κολεγιόπαιδο «τρελαμένο από τις ορμόνες». NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας» «Ίσως έπαθε υπογλυκαιμία και ήθελε σαν τρελός ένα δανέζικο γλυκό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηγέτης του ελεύθερου κόσμου…απώλεσε την ηθική του, την αξιοπρέπεια και το μυαλό του, εκμεταλλευόμενος μια σοβαρή περίπτωση όπως η τελετή στη μνήμη του Μαντέλα, την περασμένη Τρίτη για να συμπεριφερθεί σαν κολεγιόπαιδο που τον έχουν τρελάνει οι ορμόνες του, καθοδόν για στριπτιτζάδικο». «Ενώπιον 91ηγετών από όλο τον κόσμο, το έθνος που πενθούσε και την εμφανώς έξαλλη σύζυγό του Μισέλ, ο πρόεδρος φλέρταρε, χαζογελούσε, ψιθύριζε σαν άτακτο παιδί και γελοιοποιήθηκε με το που αντίκρισε τις αισθησιακές καμπύλες της παντρεμένης πρωθυπουργού της Δανίας, Χέλε Σμιντ. Για να μην μείνει πίσω, η Δανή μάγισσα, σήκωσε την φούστα της και έδειξε τα μακριά σκανδιναβικά της πόδια που καλύπτονταν απλώς από μαύρο καλσόν. Υπό το βλοσυρό βλέμμα της Μισέλ, την κρίση του κόσμου και την νοερή απιστία… ο πρόεδρος έσκυψε στο κενό προς την πλευρά της πρωθυπουργού με τα σταυρωμένα πόδια που στην Κοπεγχάγη είναι γνωστή ως φαν του αμερικανικού σίριαλ Sex and the City» γράφει μεταξύ άλλων η New York Post και καταλήγει: NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας» «Ο Ομπάμα έχει να δώσει αρκετές εξηγήσεις. Στην γυναίκα που παντρεύτηκε, στις κόρες του. Στο λαό της Νοτίου Αφρικής και στον κόσμο εδώ στην πατρίδα, που σκανδαλίστηκε. Οφείλει στον κόσμο μια συγγνώμη». Δήμητρα Ράγια www.ethnos.gr

NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας»

Σφοδρή επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» στο μνημόσυνο του Μαντέλα, εξαπολύει η New York Post μέσω ενός λίαν επικριτικού άρθρου, στο οποίο κατακεραυνώνει τον πλανητάρχη, επειδή φλέρταρε και χαζογελούσε με την πρωθυπουργό της Δανίας, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που θυμίζει κολεγιόπαιδο «τρελαμένο από τις ορμόνες».

NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας»
«Ίσως έπαθε υπογλυκαιμία και ήθελε σαν τρελός ένα δανέζικο γλυκό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηγέτης του ελεύθερου κόσμου…απώλεσε την ηθική του, την αξιοπρέπεια και το μυαλό του, εκμεταλλευόμενος μια σοβαρή περίπτωση όπως η τελετή στη μνήμη του Μαντέλα, την περασμένη Τρίτη για να συμπεριφερθεί σαν κολεγιόπαιδο που τον έχουν τρελάνει οι ορμόνες του, καθοδόν για στριπτιτζάδικο».

«Ενώπιον 91ηγετών από όλο τον κόσμο, το έθνος που πενθούσε και την εμφανώς έξαλλη σύζυγό του Μισέλ, ο πρόεδρος φλέρταρε, χαζογελούσε, ψιθύριζε σαν άτακτο παιδί και γελοιοποιήθηκε με το που αντίκρισε τις αισθησιακές καμπύλες της παντρεμένης πρωθυπουργού της Δανίας, Χέλε Σμιντ. Για να μην μείνει πίσω, η Δανή μάγισσα, σήκωσε την φούστα της και έδειξε τα μακριά σκανδιναβικά της πόδια που καλύπτονταν απλώς από μαύρο καλσόν.

Υπό το βλοσυρό βλέμμα της Μισέλ, την κρίση του κόσμου και την νοερή απιστία… ο πρόεδρος έσκυψε στο κενό προς την πλευρά της πρωθυπουργού με τα σταυρωμένα πόδια που στην Κοπεγχάγη είναι γνωστή ως φαν του αμερικανικού σίριαλ Sex and the City» γράφει μεταξύ άλλων η New York Post και καταλήγει:
NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα όταν είδε την πρωθυπουργό της Δανίας»
«Ο Ομπάμα έχει να δώσει αρκετές εξηγήσεις. Στην γυναίκα που παντρεύτηκε, στις κόρες του. Στο λαό της Νοτίου Αφρικής και στον κόσμο εδώ στην πατρίδα, που σκανδαλίστηκε. Οφείλει στον κόσμο μια συγγνώμη».
Δήμητρα Ράγια www.ethnos.gr

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc