«ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ»

«ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ»

Μπακογιάννη: Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου

Κάθε μέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη: Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου
Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί στον Βήμα fm και θέλοντας να δείξει το επείγον του θέματος έκανε την εξής πρόταση:
«Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα. Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Οπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε". Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας. Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».
Σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως παρουσιάστηκαν κατά τις επαφές Μηλιού και Σταθάκη στο Λονδίνο είπε: «Για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ».
Χαρακτήρισε μάλιστα ψυχρολουσία και για το ΣΥΡΙΖΑ όσα έγιναν στην ενημέρωση των αγορών στο Λονδίνο.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc