Αρχηγική εμφάνιση Μεϊμαράκη με καρφιά κατά Παπαμιμίκου αλλά και κριτική στα αγγλικά του Τσίπρα


Αρχηγική εμφάνιση Μεϊμαράκη με καρφιά κατά Παπαμιμίκου αλλά και κριτική στα αγγλικά του Τσίπρα

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
MEIMARAKIS
Εκτύπωση

«Σφίγγα» παραμένει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης για το εάν θα καταθέσει τελικά ή όχι υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας. «Θέλει περίσκεψη. Χρειάζεται πρόταση, υπογραφές. Θα ήταν εύκολο να πω ναι η όχι. Αλλά το σκέφτομαι σοβαρά και την απόφαση μου θα την ανακοινώσω τη στιγμή που θέλω εγώ» ανέφερε προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.
Συμπλήρωσε μάλιστα πως όσοι έχουν δηλώσει υποψηφιότητα «είναι φίλοι μου. Έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές μαζί. Τους σέβομαι και τους εκτιμώ σε όποιο μετερίζι και αν βρεθούν». Ωστόσο το ύφος του κ.Μεϊμαράκη, ήταν αρκετά διαφορετικό όταν απάντησε ερωτήσεις σχετικά με τον κ.Ανδρέα Παπαμιμίκο. «Δεν διασφαλίζει ο Παπαμιμίκος τις διαδικασίες. Είναι ένα απλό μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Δεν με ενοχλεί η στάση κανενός. Όλοι είναι συνεργάτες μου στο πλαίσιο που ορίζει το καταστατικό» αλλά «από εκεί και πέρα έχω τη δική μου άποψη για τις δυνατότητες του καθενός».
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κ.Μεϊμαράκης, αν και δεν αποκαλύπτει εάν θα είναι υποψήφιος, προέβη σε δηλώσεις, με ύφος και περιεχόμενο, με «αέρα» αρχηγού κόμματος σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη για τη ΓΣ του ΟΗΕ και την αμήχαν η εμφάνισή του στο φόρουμ του ιδρύματος του Μπίλ Κλίντον.
«Σε έναν διάλογο και με ένα τόσο μεγάλο ακροατήριο, όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου, οφείλεις να πας άρτια προετοιμασμένος. Να έχει έναν μεταφραστή. Πολλοί ξένοι ηγέτες τον χρησιμοποιούν. Αλλά όταν η σιγουριά φτάνει το επίπεδο της αλαζονείας, τότε αντί για σιγουριά εκπέμπεις αδυναμία. Δείχνεις ότι δεν αυτά που λες δεν τα πιστεύεις και φυσικά δεν τιμάς τη χώρα που εκπροσωπείς. Έτσι θα πηγαίναμε και στις πολύωρες διαπραγματεύσεις...Ο κ.Τσίπρας πάντως έχει περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο η χώρα δεν μπορεί να εκπροσωπείται έτσι» σχολίασε.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc