"Ηπια και δίκαιη ασφαλιστική μεταρρύθμιση" / APE 27/12/2007

"Ηπια και δίκαιη ασφαλιστική μεταρρύθμιση" 27/12/2007


Συνεδριάζει σήμερα η αρμόδια επιτροπή για την αναμόρφωση της λίστας των βαρέων και ανθυγιεινών. Νέες επαφές με τους κοινωνικούς εταίρους ξεκινά η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά. Η κ. Πετραλιά την παραμονή των Χριστουγέννων είχε συνάντηση στο υπουργείο Οικονομίας με τον Γιώργο Αλογοσκούφη με κύριο θέμα την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Τη δέσμευση της κυβέρνησης για μια ήπια και δίκαιη ασφαλιστική μεταρρύθμιση που να το απαλλάσσει από τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, επανέλαβε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής. Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, τόνισε ότι «η άρνηση διαλόγου είναι ακραία συντηρητική και αντιλαϊκή στάση».

«Επιλέξαμε το δρόμο της δράσης, της ευθύνης και του αποτελέσματος. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται θα γίνουν» τόνισε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: «Είναι η μόνη στρατηγική που δίνει λύσεις σε παθογένειες που κρατούσαν τη χώρα στάσιμη, αδύναμη και καθηλωμένη, είναι η μόνη επιλογή πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης και δεν τη διαπραγματεύομαι».

Comments

lornion said…
Πιστεύω πως ο Κ.Καραμανλής ξέρει σε ποίο κόσμο ζεί και ξέρει να πορευτεί. Μια κυβέρνηση κρίνεται συνολικά στο τέλος της θητείας της.όπου γίνεται και ο απολογισμός του ¨έργου που παρήγαγε ,λαμβανομένων υπόψη πάντα του κλίματος και των συνθηκών ,κι όχι αποσπασματικά και εντυπωσιακά από το τι διακινούν τα κανάλια του γυαλιού.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»