ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Νεκρός ο συλληφθείς ύποπτος της Βοστόνης

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο, μετά από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς ο συλληφθείς ύποπτος για την αιματηρή επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης. Η αστυνομία έχει επιδοθεί τώρα στην αναζήτηση του δεύτερου υπόπτου ο οποίος είναι ένοπλος και επικίνδυνος.

Νεκρός ο συλληφθείς ύποπτος της Βοστόνης
Η είδηση του θανάτου του υπόπτου (αριστερά στην φωτογραφία) έχει επιβεβαιωθεί και από την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί τώρα στο κυνήγι του δεύτερου υπόπτου ο οποίος είχε καταγραφεί από τις φωτογραφίες των βίντεο την ημέρα της επίθεσης να φοράει λευκό καπέλο. Θεωρείται ένοπλος και εξαιρετικά επικίνδυνος.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του ενώ ζήτησαν από τους κατοίκους του Watertown, στα περίχωρα της Βοστόνης, «να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα» των σπιτιών τους και «να μην ανοίγουν την πόρτα τους».

Χαώδεις σκηνές καταδίωξης εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Κέμπριτζ και του Watertown κατά τη διάρκεια της νύκτας, μετά τον φόνο αστυνομικού στην πανεπιστημιούπολη του MIT και την κλοπή αυτοκινήτου που ακολούθησε.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Οι αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν εάν η αστυνομική επιχείρηση έχει σχέση με τις επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.        εθνος

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»