ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube

Λογαριασμό στο YouTube και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέθετε ο Τάμερλαν Τσαρνάεφ, ο 26χρονος βομβιστής του Μαραθωνίου της Βοστώνης που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από πυρά αστυνομικών ύστερα από καταδίωξη.

Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube
Ηδη η σελίδα δέχεται καταιγιστικά σχόλια από αγανακτισμένους αμερικανούς πολίτες και όχι μόνο, ενώ στο προφίλ του ο Τσαρνάεφ εμφανίζεται να κάνει προπόνηση στο μποξ.

Ως επίδοξος μποξέρ είχε μάλιστα φιλοξενηθεί και στο περιοδικό του πανεπιστημίου της Βοστόνης το 2010.
Οσο για τον Τζοχάρ Τσαρνάγεφ, αυτός έχει αναρτήσει συνδέσμους σε ισλαμικές ιστοσελίδες και άλλες που ζητούν την ανεξαρτησία της Τσετσενίας μια ιστοσελίδα που όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης στην ρωσική γλώσσα.
Υβριστικά σχόλια στην ρωσική και την αγγλική γλώσσα καταφτάνουν μαζικά σήμερα στην σελίδα του Τσαρνάγεφ στον VK, έναν ρωσόφωνο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, μετά την αναγνώρισή του ως υπόπτου για την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάγεφ μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του Ταμερλάν στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στην σελίδα αυτή, ο νεώτερος Τσαρνάγεφ δηλώνει ότι είναι απόφοιτος του 2011 του δημόσιου σχολείου στο Κέμπριτζ της Μασαχουσέτης Cambridge Rindge and Latin School.
Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube
Επίσης δηλώνει ότι δημοτικό σχολείο πήγε στην Μαχατσκάλα, την πρωτεύουσα του Νταγκεστάν, μια επαρχία της Ρωσίας που συνορεύει με την Τσετσενία, και δηλώνει ότι μιλάει την αγγλική, την ρωσική και την τσετσενική γλώσσα.
Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube
Ως "Κοσμοθεωρία" του καταχωρεί το "Ισλάμ" και ως "Προσωπική Προτεραιότητα" την "σταδιοδρομία και τα χρήματα".
Ταμερλάν Τσαρνάεφ: Φανατικός στο μποξ με ιστοσελίδα στο YouTube
Ο Τσαρνάγεφ έχει αναρτήσει συνδέσμους σε βίντεο από μαχητές στον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία και σε ισλαμικές ιστοσελίδες με τίτλους όπως "Ειρήνη στον κόσμο, η θρησκεία μου είναι το Ισλάμ" και "Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ, ας ηχήσει αυτό στις καρδιές μας".
Επίσης έχει αναρτήσει συνδέσμους σε σελίδες που ζητούν την ανεξαρτησία της Τσετσενίας.
Στην σελίδα του Τσαρνάγεφ υπάρχει επίσης και μια αίσθηση χιούμορ, όσον αφορά την ταυτότητά του ως μέλος μιας μειονότητας από τον ρωσικό Καύκασο, όπου βρίσκονται η Τσετσενία, το Νταγκεστάν, η Ινγκουσετία και άλλες περιοχές στις οποίες ζουν κυρίως μουσουλμάνοι, στις οποίες υπάρχει έντονος αναβρασμός εδώ και δύο δεκαετίες μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.
Ένα βίντεο υπό τον τίτλο "βασανίζοντας τον αδελφό μου" δείχνει έναν άνδρα που μοιάζει με τον νεκρό αδελφό του Ταμερλάν να γελάει και να μιμείται τις προφορές διαφορετικών εθνοτήτων του Καυκάσου.
Επίσης έχει αναρτήσει ένα δικό του ανέκδοτο: "Περνάει ένα αυτοκίνητο που έχει μέσα έναν Τσετσένο, έναν από το Νταγκεστάν και έναν από την Ινγκουσετία. Ερώτηση: ποιος οδηγεί; Απάντηση: η αστυνομία".      ΕΘΝΟΣ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc