Bild: Mακριά από την αυτοδυναμία ο Τσίπρας – Κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Bild: Mακριά από την αυτοδυναμία ο Τσίπρας – Κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η αξιωματική αντιπολίτευση προσεγγίζει πλέον το κυβερνών κόμμα

Mακριά από την αυτοδυναμία που επιδιώκει o Aλέξης Τσίπρας, με 28%, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild που επικαλείται εσωτερική δημοσκόπηση (σ.σ για λογαριασμό κόμματος).

Σύμφωνα
 με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σήμερα ποσοστό που δεν ξεπερνά το 28%, ενώ συγκριτικά στις τελευταίες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ανερχόταν στο 36%.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, η αξιωματική αντιπολίτευση προσεγγίζει πλέον το κυβερνών κόμμα, με τη ΝΔ να φτάνει το 25%.

Εξάλλου, το ποσοστό του κόμματος Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανέρχεται στο 8%.

Την ανάγκη να υπάρξει σταθερή ελληνική κυβέρνηση μετεκλογικά, ώστε να προχωρήσουν οι συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, επισημαίνουν στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία.

Οι πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα και γι’ αυτό επισπεύδει τις εκλογές δήλωσε στο Mega η Φώφη Γεννηματά εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι «πέταξε λευκή πετσέτα» στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

«Μετά τις εκλογές πρέπει οπωσδήποτε να σχηματιστεί κυβέρνηση έστω και με ετερόκλητες ομάδες γιατί δεν έχουμε περιθώριο για επαναληπτικές εκλογές» προειδοποίησε, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/290177/bild-makria-apo-tin-autodunamia-o-tsipras-proseggizei-ton-suriza-i-nd/#ixzz3jiriC0A9
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»