Απέτυχε η επίθεση του Ντόναλτ Τραμπ κατά του Ομπάμα
Ο μεγιστάνας των ακινήτων προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι γεννημένος στην Αμερική
Απέτυχε η επίθεση του Ντόναλτ Τραμπ κατά του Ομπάμα
Ο μεγιστάνας των ακινήτων, Ντόναλτ Τραμπ
εκτύπωση  

Μεγάλη αποτυχία η «εκστρατεία» του Ντόναλτ Τραμπ κατά του Μπαράκ Ομπάμα.

Τον χλευασμό των πολιτικών σχολιαστών ολόκληρου του πολιτικού φάσματος προκάλεσε η πολυδιαφημισμένη «βόμβα» κατά του Μπαράκ Ομπάμα που επρόκειτο να πυροδοτήσει χθες ο Ντόναλντ Τραμπ,  μεγιστάνας  της αγοράς ακινήτων, τηλεοπτικός σόουμαν και αδρός υποστηρικτής του Μιτ Ρόμνεϊ.

Εκατοντάδες  συνέρευσαν στο Twitter την ώρα που είχε ανακοινωθεί η «σημαντική ανακοίνωση» , για να δουν, τελικά και προς απογοήτευσή τους,  βίντεο στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμευόταν να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες, αν ο Μπαράκ Ομπάμα έδινε στη δημοσιότητα τα προσωπικά του επίσημα έγγραφα, από τα έγγραφα του πανεπιστημίου μέχρι το ιστορικό του διαβατηρίου του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια μία εμμονή στην αναζήτηση στοιχείων που θα αποδεικνύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και, κατά συνέπεια, δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος. Επειτα από χρόνια θεωριών συνωμοσίας και σεναρίων που κυκλοφορούσαν στο Ιντερνετ, ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο χρόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του και κορόιδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ για την εμμονή του κατά τη διάρκεια του δείπνου για τους διαπιστευμένους στον Λευκό Οίκο δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά τον αγνόησε.Ομως, σύμφωνα με το Politico,  ένας σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία Ομπάμα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Αυτές τις ερωτήσεις να τις απευθύνετε στη Βοστόνη (στο στρατηγείο του Ρόμνεϊ)».        ΤΟ    ΒΗΜΑ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»