Σουλτς: Η Ελλάδα αναζητά λύσεις από κοινού με τους εταίρους

«ΟΧΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ»

Σουλτς: Η Ελλάδα αναζητά λύσεις από κοινού με τους εταίρους

«Συμφωνήσαμε σε πολλά, είναι σημαντικό στην ΕΕ να μιλάμε μεταξύ μας και όχι ο ένας για τον άλλο», δήλωσε ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να αναζητήσει λύσεις για την χρηματοδότηση από κοινού με τους εταίρους, χωρίς να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.

Σουλτς: Η Ελλάδα αναζητά λύσεις από κοινού με τους εταίρους
«Είχαμε μια ειλικρινή, εποικοδομητική συζήτηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά, αλλά υπάρχουν περαιτέρω θέματα για συζήτηση...Ήρθα στην Ελλάδα, γιατί πιστεύω ότι στην ευρωπαϊκή πολιτική είναι πιο σημαντικό να συζητάμε μεταξύ μας και όχι ο ένας για τον άλλο», δήλωσε ο Μ. Σουλτς, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλ. Τσίπρα.
Ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, τόνισε ότι στα θέματα χρηματοδότησης της Ελλάδας, το θετικό είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να χαράξει τον δικό της δρόμο, όπως λέγεται, αλλά να αναζητήσει μια λύση από κοινού με τους εταίρους.
Ο Μ. Σουλτς εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ανάμεσα στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής, η οποία αποτελεί και το κλειδί για την καταπολέμηση των κοινωνικών αδικιών.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»