εσκασε το λάστιχο και βγἠκε το χασίς /ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Γιάννενα: Έσκασε το λάστιχο και βγήκε το... χασίς!

Φωτό: ΕΛ.ΑΣ.
Φωτό: ΕΛ.ΑΣ.
ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου  

Σε τέσσερις από τους τροχούς εντοπίστηκαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στις οποίες υπήρχαν δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19 κιλών και 655 γραμμαρίων

Ίσως και να κατάφερνε να περάσει αλώβητος ο μεταφορέας μεγάλης ποσότητας χασίς από το μπλόκο που είχαν στήσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων - Μετσόβου, αν δεν... έσκαγε το λάστιχό του τη στιγμή που σταμάτησε τη νταλίκα του στο σήμα που του έκαναν για έλεγχο!

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι θα γινόταν απόπειρα μεταφοράς ναρκωτικών και καραδοκούσαν στο ύψος του Δρίσκου στην περιοχή των Λιγκιάδων, έτριβαν τα μάτια τους όταν είδαν να πέφτουν στο οδόστρωμα... τούφες από ακατέργαστη κάνναβη! Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο Αλβανό οδηγό και άρχισαν να ερευνούν ένα- ένα τα λάστιχα του οχήματος που έφερε αλβανικές πινακίδες.

Σε τέσσερις από τους τροχούς βρήκαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στις οποίες υπήρχαν δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19 κιλών και 655 γραμμαρίων. Η νταλίκα κατασχέθηκε και ο 53χρονος οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc