Ένας Μπαρμπάτης σαρωτικός… | Συναυλία στο «Palatino» +video

Ένας Μπαρμπάτης σαρωτικός… | Συναυλία στο «Palatino» +video

Εορταστική συναυλία πραγματοποίηθηκε χτες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Παλατινο» του Β.Ρουχωτά.
«Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε στο σπίτι μας (στο Θέατρο «Μαρκάτο)», ξεκίνησε το καλοσώρισμα του ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Γιώργος Κατσιβέλης και εν συνεχεια ανέφερε ότι «πριν 15 μέρες ήρθε μηχανικός από την Ασφαλιστική και ξανακοίταξε το Θέατρο γιατί το ποσό που είχαν εγκρίνει αρχικά δεν έφτανε για την αποπεράτωση των εργασίων και δεδομένου ότι τα μηχανήματα στην κινηματογραφική αίθουσα χρήζουν αντικατάστασης (μιάς και πέρασε η εποχή της «πομπίνας»), έγινε επανέλεγχος της κατάστασης από την Ασφαλιστική. Πλέον οι ταινίες προβάλλονται με ψηφιακό τρόπο και χρειαζόμαστε τα ανάλογα μηχανήματα».
Αμέσως τον λόγο πήρε ο διάσημος μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για το πρόγραμμα.
«Θα ξεκινήσουμε με τραγούδια από τον τενόρο Μπάμπη Βελισσάριο, θα συνεχίσουμε με την Χορωδία της ΚΕΔΗΚΕ «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» και θα κλείσουμε όλοι μαζί. Οπουδήποτε αλλού μιά εκδήλωση περιλαμβάνει δυό προγράμματα. Στο Ληξούρι όμως, περιλαμβάνει τρία !!!», ανέφερε ο Π.Μπαρμπάτης και κατάφερε να αποσπάσει πλήθος χειροκροτημάτων.
Να αναφερθούμε στο μικρό λάθος που έκανε ο διάσημος Μαέστρος. Ένα λάθος το οποίο όμως είναι τόσο, μα τόσο, σωστό… Ευχαρίστησε τον Γιώργο Κατσιβέλη με τον τίτλο του «Αντιδημάρχου» και παρόλο που ο κ. Κατσιβέλης τον διόρθωσε από τα πίσω καθίσματα κάποιες συμπολίτισσες μας (τρίτης ηλικίας) σχολίασαν «μα ο Γιώργος έχει σταθεί σε αυτήν την πόλη Αντιδήμαρχος και όχι ο άλλος που κάθεται στην καρέκλα του Αντιδημάρχου»…. Τα σχόλια δικά σας ! Οι Ληξουριώτες έχεουν ήδη κρίνει και αποφασίσει !

Χρόνια Πολλά

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»