Κυρ. Μητσοτάκης: «Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Κυρ. Μητσοτάκης: «Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες, η κυβέρνηση υπέστη μία φθορά που είναι φυσιολογική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να καρπωθεί τίποτα από τη φθορά των δύο κομμάτων που κυβερνούν».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Εμείς πρέπει να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα των πολιτών, πρέπει να επιταχύνουμε το έργο μας, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας».
Σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε: «Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας κινούνται εκτός συνταγματικού πλαισίου και μας οδηγούν σε ένα περιβάλλον πολύ αυξημένης πόλωσης, που, κατά την άποψή μου, οι πολίτες δεν τη θέλουν».
Επίσης, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής και δεν χρειάζεται την άδεια του κ. Τσίπρα για τίποτα. Ο τρόπος με τον οποίο θέτει τα ζητήματα διόλου δεν προδικάζει την επιθυμία του να καλλιεργήσει κλίμα ευρύτερης συναίνεσης».KATHIMERINI

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc