Bloomberg: Θα αναβαθμίσει την Ελλάδα ο Fitch ΑΠΕ-ΜΠΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ο διεθνής χρηματοοικονομικός οίκος Fitch αναμένεται να αναβαθμίσει την μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Ελλάδας σε "B" από "B-" με σταθερό outllook, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, επικαλούμενο προσχέδιο που έχει περιέλθει στην κατοχή του. Όπως υποστηρίζει το Bloomberg, το προσχέδιο της έκθεσης, εκτός από την αναβάθμιση της αξιολόγησης σε Β, η προοπτική της Ελλάδας διατηρείται θετική. Ο διεθνής οίκος επικαλείται για την αναβάθμιση το πρωτογενές πλεόνασμα, την βελτίωση της πορείας επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, την υποχώρηση του βραχυπρόθεσμου ρίσκου ρευστότητας της χώρας, την επιστροφή στις αγορές και το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Επίσης, ο οίκος Fitch εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με 0,5% φέτος και 2,5% το 2015. Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έκθεση για την αναθεώρηση της Ελλάδας από τη Fitch αναμένεται αύριο, 23 Μαΐου.

Bloomberg: Θα αναβαθμίσει την Ελλάδα ο Fitch

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο διεθνής χρηματοοικονομικός οίκος Fitch αναμένεται να αναβαθμίσει την μακροπρόθεσμη αξιολόγηση της Ελλάδας σε "B" από "B-" με σταθερό outllook, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, επικαλούμενο προσχέδιο που έχει περιέλθει στην κατοχή του.
Όπως υποστηρίζει το Bloomberg, το προσχέδιο της έκθεσης, εκτός από την αναβάθμιση της αξιολόγησης σε Β, η προοπτική της Ελλάδας διατηρείται θετική. Ο διεθνής οίκος επικαλείται για την αναβάθμιση το πρωτογενές πλεόνασμα, την βελτίωση της πορείας επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων, την υποχώρηση του βραχυπρόθεσμου ρίσκου ρευστότητας της χώρας, την επιστροφή στις αγορές και το πλεόνασμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Επίσης, ο οίκος Fitch εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με 0,5% φέτος και 2,5% το 2015. Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έκθεση για την αναθεώρηση της Ελλάδας από τη Fitch αναμένεται αύριο, 23 Μαΐου. καθημερινη

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»