Ευ. Βενιζέλος: Μια παρέα ανθρώπων που νέμεται την εξουσία είναι η Κυβέρνηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Ευ. Βενιζέλος: Μια παρέα ανθρώπων που νέμεται την εξουσία είναι η Κυβέρνηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Έχουμε για κυβέρνηση μια παρέα ανθρώπων που θέλει να νέμεται την εξουσία», είπε, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελός Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ
«Η χώρα ταπεινώνεται παντού και τι τους έμεινε; Η «διαφθορά». Όλη η «διαφθορά» τι είναι; Ένα όνομα και μία γάτα», είπε ειρωνικά ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ενισχύθηκε το σενάριο της τεχνητής πόλωσης που έθεσε πρώτος ο Αλέξης Τσιπρας και από ένα σημείο κι έπειτα συνέχισε η Νέα Δημοκρατία.
«Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ μιας δεξιάς κυβέρνησης είναι ο υπουργός για τη διαφθορά, μιας αριστερής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι η χώρα οικοδόμησε ένα πολιτικό σύστημα πάνω στο ψέμα.
Αναφερόμενος στο PSI, άφησε αιχμές για υποκρισία από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, καθώς – όπως είπε – ενώ η κυβέρνηση μιλά διαρκώς για το «κούρεμα» του 2012, όταν οι μικρο-ομολογιούχοι προσφεύγουν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο στο Στρασβούργο, η κυβέρνηση με τους νομικούς της συμβούλους υπερασπίζεται το PSI.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»