Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Thursday, March 9, 2017

Αβραμόπουλου: Επαφές με Google, Facebook και Twitter για την τρομοκρατία

Αβραμόπουλου: Επαφές με Google, Facebook και Twitter για την τρομοκρατία


Αναχώρηση για ΗΠΑ
Αβραμόπουλου: Επαφές με Google, Facebook και Twitter για την τρομοκρατία
Share
εκτύπωση  

Για επαφές με τις εταιρείες Facebook, Google και Twitter, σχετικά με την εξάλειψη περιεχομένου που προωθεί την τρομοκρατία, αναχωρεί για τις ΗΠΑ την Πέμπτη ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών και Εθνικής Ασφάλειας της Μάλτας Καρμέλο Αμπέλα και τον υπουργό Εσωτερικών της Εσθονίας Άντρες Άνβελτ, οι οποίοι εκπροσωπούν την τρέχουσα και την επερχόμενη προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, αύριο Παρασκευή θα συναντηθεί στη Σίλικον Βάλει με τη γενική επιχειρησιακή διευθύντρια (COO) του Facebook Σέριλ Σάντμπεργκ και τον αντιπρόεδρο και γενικό σύμβουλο της Google Κεντ Γουόκερ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Σαν Φρανσίσκο όπου θα έχει συνάντηση με την Ντελ Χάρβεϊ, αντιπρόεδρο του Twitter για θέματα ασφάλειας.

Οι συναντήσεις στοχεύουν στην επιχειρησιακή εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί στο Ευρωπαϊκό Διαδικτυακό Φόρουμ (EU Internet Forum) τον Δεκέμβριο του 2016 και στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της ΕΕ και των εταιρειών του Διαδικτύου σε ό,τι αφορά την κοινή δράση για την απομάκρυνση τρομοκρατικού περιεχομένου και την προώθηση θετικών αντιτρομοκρατικών μηνυμάτων.

No comments: