» Θέμα της ημέρας
ΤΟΠΙΚΑ27/1/2009
ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ




Ο "ΑΡΜΟΣ" ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

Την συλλογή υπογραφών προκειμένου να στηρίξει την θέση του για αναστύλωση και πεζοδρόμηση της γέφυρας De Bosset, έχει ξεκινήσει ο “ΑΡΜΟΣ”. Ήδη κυκλοφορεί κείμενο το οποίο υπογράφεται από τους ενδιαφερόμενος, μία κίνηση που έχει τον χαρακτήρα “δημοψηφίσματος”.
Το κείμενο που καλούνται οι πολίτες να υπογράψουν αναφέρει τα ακόλουθα:
 Μετά την σκόπιμη απένταξη του έργου αναστήλωσης — πεζοδρόμησης της γέφυρας DE BOSSET από το 3° ΚΠΣ, επιχειρείται ήδη η αλλαγή της μελέτης με στόχο την αλλαγή της χρήσης της σε μονόδρομο «περιορισμένης» διέλευσης Ϊ.Χ. αυτοκινήτων για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ολοκλήρωση της κακοποίησης της με την ανεξέλεγκτη διέλευση αυτοκινήτων σε διπλή κατεύθυνση.
Ως ενεργοί πολίτες αυτού του Νησιού που δεν ανεχόμαστε την ασχήμια, δηλώνουμε και υπογράφουμε την έντονη αντίθεση μας σε κάθε απόπειρα τροποποίησης της απόφασης - μελέτης περί αναστήλωσης - πεζοδρόμησης της Γέφυρας.
Δηλώνουμε και υπογράφουμε την βούληση μας να αναστηλωθεί και να πεζοδρομηθεί το μοναδικό αυτό έργο τεχνικού πολιτισμού σε ολόκληρη τη Χώρα, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι μόνο μπορεί να προστατευθεί και να αναδειχθεί ως διαχρονικό στοιχείο της μνημειακής κληρονομιάς και πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας.
Ζητάμε από τους αιρετούς μας Άρχοντες και τους κρατικούς λειτουργούς όλης της διοικητικής πυραμίδας (ΥΠΠΟ, ΥΠΕΧΩΔΈ, Περιφέρεια, Νομαρχία, Δήμο ), να συντονίσουν την δράση τους για εντοπισμό της απαιτούμενης πίστωσης και της δέουσας διαδικασίας, ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση - μελέτη αναστήλωσης - πεζοδρόμησης, χωρίς άλλες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ,   ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ .sxolio. Ναι οπως προτείνεται από το σκεπτικό του ‘αρμού.‘

Comments

lornion said…
This comment has been removed by the author.
lornion said…
Εχει εγκριθεί μελέτη κατασκευής του έργου επομένως απομένει η δημοπράτηση και το χρήμμα.Να μη γίνονται κινήσεις με νέες ιδέες,γιατί η αβελτηρία των ιθυνόντων θα την καταστήσει ερείπιο για άλλα 50 χρόνια .Πάνω στα λιθάρια της θα ψαρεύουν μετανάστες.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»