Πιθανώς μετά τις 6 Απριλίου το έκτακτο Eurogroup

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ BRUSSELS GROUP

Πιθανώς μετά τις 6 Απριλίου το έκτακτο Eurogroup

Συνεχίζονται και σήμερα οι διαβουλεύσεις στο «Brussels Group», για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων, ενώ όπως αναφέρουν πηγές στις Βρυξέλλες, το ενδεχόμενο να συνεδριάσει εκτάκτως το Eurogroup αυτή την εβδομάδα, μοιάζει να απομακρύνεται και θεωρείται πιο πιθανό να διεξαχθεί έπειτα από το Πάσχα των Καθολικών, δηλαδή μετά τις 6 Απριλίου.

Πιθανώς μετά τις 6 Απριλίου το έκτακτο Eurogroup
Κοινοτικές πηγές στις Βρυξέλλες που μίλησαν στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν ότι οι συζητήσεις είναι εποικοδομητικές και προχωρούν, προκειμένου να μπορέσει να συνεδριάσει η Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης (Eurogroup Working Group) την ερχόμενη Τετάρτη και μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αυτό όμως, θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν οι διαβουλεύσεις στο Brussels Group, ώστε να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης. Αγκάθια στις διαβουλεύσεις εξακολουθούν να αποτελούν το ασφαλιστικό, τα εργασιακά και οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα πάντως με κοινοτικές πηγές δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το έκτακτο Eurogroup για την χώρα μας θα συγκληθεί εντός της εβδομάδας και αναφέρουν ότι είναι πιθανότερο οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης να συνεδριάσουν κατόπιν των αργιών του καθολικού Πάσχα, δηλαδή μετά την Δευτέρα 6 Απριλίου.
ethnos

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc