Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Wednesday, March 1, 2017

NΔ: «Δεν θα αφήσουμε έτσι την ιστορία με το σκάνδαλο Καλογρίτσα»

NΔ: «Δεν θα αφήσουμε έτσι την ιστορία με το σκάνδαλο Καλογρίτσα»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Την εκτίμησή του ότι το σκάνδαλο με τη δανειοδότηση της εταιρείας του Χρ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, εξέφρασε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.
«Θέλω να θυμίσω» είπε ο κ. Λαζαρίδης, «ότι ο κ. Παππάς, ο αποτυχημένος υπουργός-καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης, με τον γνωστό αντισυνταγματικό του νόμο, επιχείρησε να ελέγξει την πολυφωνία και τον πλουραλισμό. Αυτός ο έλεγχος, σε συνδυασμό με τη δανειοδότηση της εργοληπτικής εταιρείας του κ. Καλογρίτσα, αποτελούν το τρίγωνο της διαπλοκής του κ. Τσίπρα».
«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αφήσει έτσι αυτή την ιστορία» συνέχισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στη χθεσινή ομιλία του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε: «Ο κ. Τσακαλώτος άδειασε τον πρωθυπουργό του. Ο κ. Τσίπρας, απαντώντας στον κ. Λεβέντη, μας είπε ότι τέλος η λιτότητα. Και ο κ. Τσακαλώτος, χθες, είπε παραμένουμε στη λιτότητα. Η κυβέρνηση δεν βάζει τέλος στη λιτότητα, αλλά την συνεχίζει με τραγικό τρόπο».
Μιλώντας για την ΕΡΤ, χαρακτήρισε «απίστευτη την προπαγάνδα» της δημόσια τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας: «Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι την ίδια στιγμή δεν δείχνει να την ακολουθεί ο ελληνικός λαός, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης αγγίζουν το μηδέν».

No comments: