ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ AIRPANOΗ Σαντορίνη από ψηλά
23/02/2013

Η πολύ-αναμενόμενη φωτογράφιση πανοραμικά και από αέρος της Οίας στη Σαντορίνη από την παγκοσμίου φήμης Ρωσική ομάδα Airpano βρίσκεται πλέον στο διαδίκτυο. 

Μαγικές εικόνες από ένα νησί αξεπέραστης ομορφιάς! Μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή του νησιού αλλά και ολόκληρης της χώρας. 

Στην Ελλάδα η ομάδα της Airpano ήταν προσκεκλημένη της εταιρείας City Contact και των Athens Walking Tours με σκοπό να τη φωτογραφήσει πανοραμικά και από αέρος τον περασμένο Σεπτέμβρη. Κατά την επίσκεψή τους στη χώρα μας φωτογράφησαν εκτός από την Σαντορίνη, την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, περιοχές της Αθήνας και του Πειραιά, τα Μετέωρα, και τη Μύκονο. 

Η Airpano φωτογραφίζει από αέρος μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα πανοραμικών εικόνων υψηλής ευκρίνειας. Το υλικό που προκύπτει είναι ανοικτό, ελεύθερο και προσβάσιμο από όλους στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδαwww.airpano.com

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας τους βρίσκεται μέσα σε εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, έχει την αίσθηση του «ίπτασθε» πολύ ζωντανή και με μια σύγχρονη τεχνική ηλεκτρονικής περιήγησης μπορεί να θαυμάζει τα μνημεία και τα αξιοθέατα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όσο κοντά ή μακριά επιλέγει. Οι επισκέπτες που δέχεται καθημερινά η ιστοσελίδα ξεπερνούν τις 100.000! 

Ανάμεσα στους χώρους που έχουν επισκεφθεί και αποτυπώσει πανοραμικά με εικόνες υψηλής ευκρίνειας, περιλαμβάνονται πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και κάποια από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία παγκοσμίως, όπως το Ταζ Μαχάλ, ο Πύργος της Πίζας, το Μάτσου Πίτσου, οι Πυραμίδες της Γκίζας και το Κρεμλίνο. 

Η ομάδα της Airpano χαίρει παγκόσμιας φήμης, με αναφορές στον διεθνή Τύπο, όπως στο CNN και διακρίσεις με πολλά πρώτα βραβεία σε διαγωνισμούς φωτογραφίας (Epson International Pano Awards 2012, Trierenberg Super Circuit 2012, Travel Photography 2011, Photosight Russian Awards 2011), ενώ έργα τους έχει χρησιμοποιήσει η GOOGLE στην εφαρμογή της Google Earth.
  

Περισσότερες φωτογραφίες: http://www.airpano.com/360Degree-VirtualTour.php?3D=Santorini-Greece                                                                              www.elzoni.gr

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»