Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη συνάντηση των εταίρων

Υποκριτικό χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον των κυβερνητικών εταίρων για την ανεργία, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. "Τα κόμματα της συγκυβέρνησης εμπαίζουν" δηλώνει το ΚΚΕ.

Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε



ΔιαφημίσειςRabbitAir Air PurifiersUnbeatable Design & Energy Savings Great Warranty, Fast Free Shippingwww.RabbitAir.comHome Heating & CoolingFind out which Appliances are Best With our Unbiased ReviewsConsumerReports.org
H τριανδρία της καταστροφής επιβεβαιώνει την ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική του «λάθους», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επισημαίνει ότι το όψιμο ενδιαφέρον των συγκυβερνώντων για την ανεργία, είναι υποκριτικό, ειδικά «όταν ο κρυπτόμενος Πρωθυπουργός θεωρεί ότι θα την αντιμετωπίσει εφαρμόζοντας επιθετικότερα την ίδια πολιτική λιτότητας.»

«Η συγκυβέρνηση του κ. Σαμαρά που είναι προσηλωμένη στη στρατηγική της κ. Μέρκελ, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα αυτή την αποδεδειγμένα αποτυχημένη πολιτική λιτότητας σε μια ήδη καθημαγμένη κοινωνία και οικονομία, θα πάρει την απάντησή της από τον ελληνικό λαό, μαζικά, ειρηνικά και αποφασιστικά στην απεργία της 20ης Φεβρουαρίου», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Απο την πλευρά του, το ΚΚΕ επισημαίνει ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης εμπαίζουν και προκαλούν τους ανέργους και ειδικά τους νέους, όταν αξιοποιούν την ανεργία για να τσακίσουν μισθούς και εργασιακά δικαιώματα.

Σύμφωνα με τον Περισσό, αντί για μέτρα προστασίας, η κυβέρνηση στέλνει στους ανέργους χαράτσια και εξοντωτικούς φόρους ενώ χρηματοδοτεί τους μεγάλους επιχειρηματίες. Το ΚΚΕ καλεί στο πλαίσιο αυτό τους νέους και όλους τους εργαζομένους στην απεργία της 20ης Φεβρουαρίου.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/224150/oi-adidraseis-tis-adipoliteusis-gia-ti-sunadisi-ton-etairon/#ixzz2LISrhYM1
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Comments

lornion said…
Ξύλινη ,βαρετή γλώσσα που δεν ωφελεί σε τίποτα. Στον αντίποδα τώρα μια ανοχή και όχι το τρελό παραλήρημα πόσο θα ωφελούσε την χώρα και τον λαό της. μετρήστε τις ζημιές των απεργιών.

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc