Γάμοι και διαζύγια στην Κεντροαριστερά

ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Γάμοι και διαζύγια στην Κεντροαριστερά

Ολοκληρωμένες απαντήσεις στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας καλούνται να δώσουν οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Ο ευρύς σχηματισμός για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές θα πάρει σάρκα και οστά στη Συνδιάσκεψη του Φεβρουαρίου. Στο ΠΑΣΟΚ δεν λείπουν οι αναταράξεις. Στη ΔΗΜΑΡ, που η ηγεσία έχει διαφορετικό προσανατολισμό, οριστικοποιούνται οι φυγόκεντρες τάσεις.

Γάμοι και διαζύγια στην Κεντροαριστερά
Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, με στόχο την επιλογή του «ασφαλούς δρόμου» για την πορεία προς την κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές, βρίσκονται πια το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και οι διάφορες Κινήσεις, που μετά την πρωτοβουλία των «58» καλούνται να δώσουν άμεσα ξεκάθαρες απαντήσεις στην πρόσκληση για τη συγκρότηση της ελληνικής «Ελιάς».
Τα... προσκλητήρια έχουν ήδη αποσταλεί προς όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, ο «γάμος» έχει προγραμματιστεί να γίνει με τις... ευλογίες του υποψηφίου για την προεδρία της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, στη Συνδιάσκεψη της Αθήνας εντός του Φλεβάρη, οι αναταράξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται, στη ΔΗΜΑΡ ετοιμάζουν «διαζύγια», με την πλευρά της μειοψηφίας να ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου, καθώς η ηγεσία επιμένει να αρνείται τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, και η Πρωτοβουλία των «58» μετασχηματίζεται σε ενιαίο φορέα στη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»
ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ: Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Βούλγαρης, Θ. Θεοχαρόπουλος, Μ. Καρχιμάκης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Αν. Λοβέρδος, Σπ. Λυκούδης, Γ. Μανιάτης, Ν. Μπίστης, Θ. Μωραΐτης, Β. Οικονόμου, Αν. Παπαδόπουλος, Γ. Πανούσης, Κ. Σκανδαλίδης, Γρ. Ψαριανός   ethnos

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»