«ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» Σόιμπλε: Κανείς δεν περίμενε τέτοια πρόοδο από την Ελλάδα Ασυνήθιστα επαινετικά ήταν τα σχόλια του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την Ελλάδα. Σε ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, σημείωσε ότι η χώρα μας έχει προοδεύσει περισσότερο απ' ότι θα περίμενε κανείς πριν από μερικά χρόνια και κάλεσε την Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Σόιμπλε: Κανείς δεν περίμενε τέτοια πρόοδο από την Ελλάδα Επαινώντας χώρες οι οποίες έχουν πληγεί από την κρίση- όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία- για την πρόοδο που έχουν σημειώσει, ο Β. Σόιμπλε έκανε ειδική αναφορά στην χώρα μας, δηλώνοντας: «Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο απ' ότι θα περίμενε ο οποιοσδήποτε πριν από μερικά χρόνια». Πρόσθεσε ωστόσο ότι η πίεση προς την χώρα μας θα πρέπει να συνεχιστεί για να παραμείνει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Αναφερόμενος παράλληλα στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο Σόιμπλε τόνισε ότι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οφείλουν να δείξουν «αλληλεγγύη» και να βοηθήσουν την Ελλάδα να το αντιμετωπίσει, ώστε να μην μετατραπεί το φαινόμενο σε «τροφή» για ακροδεξιά κόμματα, χωρίς ωστόσο να εμβαθύνει περισσότερο. πηγή: Reuters

«ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ»

Σόιμπλε: Κανείς δεν περίμενε τέτοια πρόοδο από την Ελλάδα

Ασυνήθιστα επαινετικά ήταν τα σχόλια του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για την Ελλάδα. Σε ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία, σημείωσε ότι η χώρα μας έχει προοδεύσει περισσότερο απ' ότι θα περίμενε κανείς πριν από μερικά χρόνια και κάλεσε την Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Σόιμπλε: Κανείς δεν περίμενε τέτοια πρόοδο από την Ελλάδα
Επαινώντας χώρες οι οποίες έχουν πληγεί από την κρίση- όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία- για την πρόοδο που έχουν σημειώσει, ο Β. Σόιμπλε έκανε ειδική αναφορά στην χώρα μας, δηλώνοντας:

«Η Ελλάδα έχει σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο απ' ότι θα περίμενε ο οποιοσδήποτε πριν από μερικά χρόνια». Πρόσθεσε ωστόσο ότι η πίεση προς την χώρα μας θα πρέπει να συνεχιστεί για να παραμείνει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.
Αναφερόμενος παράλληλα στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ο Σόιμπλε τόνισε ότι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες οφείλουν να δείξουν «αλληλεγγύη» και να βοηθήσουν την Ελλάδα να το αντιμετωπίσει, ώστε να μην μετατραπεί το φαινόμενο σε «τροφή» για ακροδεξιά κόμματα, χωρίς ωστόσο να εμβαθύνει περισσότερο.
πηγή: Reuters     EΘNOS

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc