Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Friday, December 30, 2016

Βαρουφάκης: Τρεις ιστορίες (ακόμα) μιας χαμένης χρονιάς

Βαρουφάκης: Τρεις ιστορίες (ακόμα) μιας χαμένης χρονιάς

Νέα παρέμβαση του πρώην υπουργού Οικονομικών
Βαρουφάκης: Τρεις ιστορίες (ακόμα) μιας χαμένης χρονιάς
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Share
εκτύπωση  
Αθήνα 
Επανέρχεται ο Γ.Βαρουφάκης στις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις με άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών που φέρει τον τίτλο «Τρεις ιστορίες (ακόμα) μιας χαμένης χρονιάς».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ασκεί κριτική στις πρόσφατες κινήσεις Τσίπρα (βοήθημα προς συνταξιούχους), αλλά και Τσακαλώτου με την επιστολή.

«Συνολικά ο ελληνικός λαός θα κληθεί να βρει 10,5 δισ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι για αποπληρωμές χρέους. Πρόκειται για ναρκοπέδιο. Είναι αδύνατον να πειστεί κανείς ότι το εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους, που η κυβέρνηση υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα είναι το τελευταίο, άξιζε την υποταγή μας σε αυτό το πρόγραμμα που δεν έπρεπε να έχει υπογραφεί ποτέ.»

Για την επιστολή Τσακαλώτου, αναφέρει ότι το μόνο που πέτυχε ήταν να μπει η ταφόπλακα του «παράλληλου προγράμματος».

Ο ίδιος αναφέρεται και σε δύο ακόμα ιστορίες: την εξέλιξη της υπόθεσης με τις άδειες για τα βιντεοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ, αλλά και στην υπόθεση ενός πρόσφυγα που με κίνδυνο της ζωής του έσωσε χριστιανούς από τους ισλαμιστές και τώρα έχει εγκλωβιστεί, λόγω της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.

No comments: