«Εφοδος» στη Βουλή χωρίς αστυνομικό έλεγχο


«Εφοδος» στη Βουλή χωρίς αστυνομικό έλεγχο
Διέλυσε κάθε ίχνος μέτρων ασφαλείας του ελληνικού Κοινοβουλίου, χθες το απόγευμα, η Χρυσή Αυγή.

Οσοι συνόδευαν τον πρόεδρο του κόμματος στη Βουλή για να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και οι οποίοι «γέμισαν» δύο συνοδευτικά αυτοκίνητα και μία δίτροχη μηχανή, εισήλθαν μετά το πέρας των δηλώσεων του κ. Μιχαλολιάκου ανενόχλητοι και εντελώς ανεξέλεγκτοι εντός του μεγάρου. Ηταν, προφανώς, πάνοπλοι.
Το πέρασμά τους από την ειδική θύρα που έχει τοποθετηθεί στις εισόδους του κτιρίου «τρέλανε» τον κόκκινο συναγερμό που καταδεικνύει πως φέρουν απάνω τους μεταλλικά αντικείμενα. Απαντες διέθεταν στη μέση τους μικρά τσαντάκια, ενώ υπήρχε και μία τσάντα που δεν πέρασε από το ειδικό μηχάνημα –το οποίο επίσης έχει τοποθετηθεί για έλεγχο φορητών αντικειμένων– και που λίγο μετά την είσοδο παραδόθηκε στα χέρια του αρχηγού.
Η πολυμελής ομάδα βουλευτών και συνοδών κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του κόμματος στον πρώτο όροφο, περνώντας μέσα από τον διάδρομο που οδηγεί στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ανάμεσά τους και βουλευτής της Χ.Α. που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον κ. Μιχαλολιάκο, ο οποίος προσήλθε στο Κοινοβούλιο με φόρμα γυμναστικής.   καθημερινή

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»