Κάθετο μέτωπο

Κάθετο μέτωπο
Κύριο Αρθρο
Η Ελληνική Αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας κάνουν καθημερινά το καθήκον τους μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Η Ελλάδα θα μπορούσε να βρίσκεται σε πολύ χειρότερη, αν όχι κρίσιμη, κατάσταση αν κάποιοι άνθρωποι δεν έκαναν τη δουλειά τους μέρα-νύχτα. Οι ελάχιστοι θύλακοι διεφθαρμένων ή ακραίων δεν μπορούν να αμαυρώσουν αυτήν την εικόνα. Ορθώς έπραξαν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως όταν αποφάσισαν πως η μηδενική ανοχή στην ανομία πρέπει να πάρει σάρκα και οστά και εντός των σωμάτων ασφαλείας. Υπάρχουν, όμως, δυστυχώς, «σταγονίδια» τα οποία αντιστέκονται σε αυτήν την προσπάθεια και θα ήθελαν τη συγκάλυψη. Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη διακρινόταν πάντοτε για τον βαθύ πατριωτισμό της, αλλά και την πλήρη διαφοροποίησή της από ακροδεξιά στοιχεία. Ο πρωθυπουργός μόνο να κερδίσει έχει από το κάθετο μέτωπο εναντίον τους.    kathimerini
Πείτε μας τη γνώμη σας
Σχόλια
Και τωρα εσυ ανεργε και φτωχε Ελληνα που τολμισες και εκλεψες ενα κουτι μαρκαδορους για το παιδι σου στο σχολειο, κοιμησου ησυχα, η κλεπτροκρατια μας στελνει συνεχεια τις επιταγες των ανομιων της. Δεν μπορεις εσυ να φορας πουκαμισο των χιλιων ευρω και να προπορευεσαι παρειας νοικοκυραιων, πρεπει να εισαι σε αθλια κατασταση με δοντια που να φαινονται μονο οι ριζες κι ουτε να εχεις νοσοκομα-αστυνομικο διπλα σου να σου μεταφερει τις βαλιτσες, οπως του κυρ Αλεξη. Και μη διανοηθεις να θελεις κουρσα των 750.000 ευρω θωρακισμενη, οπως του Βενιζελου, που μονο να ξα παρει μπροστα η μηχανη χρειαζεται ενα παγουρι βενζινη.Υποχρεωση σου ειναι να ακους οτι σου λενε αυτοι που σε οδηγησαν να "κλεψεις" τους μαρκαδορους κι αν αντιδρασεις λιγο παραπανω σε περιμενει η κατηγορια συστασης συμμοριας.
Εσυ Ελληνα που δεν εισαι ελληνοφωνος γενητσαρος δεν εχεις δικαιωμα να ρεπεις προς ο,τι ειναι εθνικον. Υπαρχει η Ρεπουση και το "συνταγματικο τοξο" να σε οδηγησουν στον κατω κοσμο, αν δεν σου αρεσει ο επανω που αυτοι εχουν κανονισει τους κανονες κι ακομα πανω στη βιολογικη σου παρουσια. Θα εχεις δικαιη δικη εκει στον Αδη
Σχολίασε ο/η Α.Θ. | 
Δεν αναφέρεστε στον βαθύ πατριωτισμό των αριστερών. Γιατί; Τους περιφρονείτε; Τους αγνοείτε; Γιατί αναφέρεστε μόνο στον πρωθυπουργό; Ο κ. Τσίπρας δεν υπάρχει για σας; Ή θέλετε να παγιώσουμε τη γνώμη μας για σας ότι δηλαδή είστε μια εφημερίδα που ενδιαφέρεται μόνο για τους αστούς; Τους βολεμένους (και ενίοτε διεφθαρμένους) αστούς. Σαν και εκείνους τους τρεις - τέσσερις υπουργούς που κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον πρωθυπουργό. Άφησα τους λαϊκούς δεξιούς τελευταίους. Τους θυμάστε αυτούς; Μάλλον όχι!
Σχολίασε ο/η νπ | 
΄Συμφωνούμε μέχρι εδώ, αλλά υπάρχει και το παρακάτω που έπρεπε, και αν είχε προηγηθεί, πιθανόν και να μήν μιλάγαμε σήμερα για ΧΑ. Για όλους αυτούς τους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενούς τους, που έχουν εμπλακεί σε Βατοπέδια, SIEMENS, offshore, παράνομες χρηματοδοτήσεις ατόμων και κομμάτων, παράνομους διορισμούς, λίστες Λαγκάρντ κλπ εγκλήματα φανερά ή συγκεκαλυμένα, που τεκμηριωμένα και αυταπόδεικτα ταπείνωσαν το έθνος μας στα μάτια όλου του κόσμου, εξευτέλισαν τη χώρα, εξαθλίωσαν την ελληνική κοινωνία και παρέδωσαν την πατρίδα στη διαχείριση των ξένων, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και οι άλλες αρχές του κράτους. Εσείς οι δημοσιογράφοι που τόσο δυνατά σκούζετε για τις εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ χρόνια τώρα το μεγαλύτερο έγκλημα, που διαπράχθηκε στη νεότερη ιστορία μας, σε βάρος της χώρας μας;
Μήπως τώρα που έγινε η αρχή πρέπει ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ψηλά και να το προβάλετε δυνατά, καθημερινά και επίμονα. Θα το κάνετε ή θα εξακολουθήσετε να αποτελείτε μέρος του προβλήματος της διαπλοκής και της συγκάλυψης;
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....
Σχολίασε ο/η H RODOS | 
ESEIS PANIGYRIZETAI POY SYNELABAN AYTOYS THS X.A. KAI EGO ROTAO:: AYTOI EINAI AKRAIOI ALLA EKEINOI TOY SYRIZA POY LENE DIAFORA ANARXIKA KAI YPOSTHRIZOYN TOYS ANARXIKOYS POU KATESTREPSAN THN ATHINA TI EINAI??? TA DYO KOMATA SYN TO KKE POY KATESTREPSAN MIA OLOKLHRH XORA TI EINAI ?? AYTOI POY ELEGAN TSOBOLA DOSTA OLA , LES KAI HTAN DIKATOYS TI EINAI ??? OLOI AYTOI OI ARISTEROI POU SKOTOSAN KAI YPOSTHRIZONTAI APO TA ARISTERA KOMATA TI EINAI???KAI NA MHN SYNEXISO.
Σχολίασε ο/η gianis | 
Για τη δολοφονια Τεμπονερα τι εχεις να πεις; Αυτη δεν ηταν μια συμμορια της ΝΔ; Για τους νεκρους στη marfin και ακομα τους "ψαχνετε". Εδω τι εχεις να πεις για το ρολο της μαφιοζικης αριστερας που σκοτωσε τον Παυλο Μπακογιαννη και εχει ολο τον χρονο τα σχολειά κλειστα; Τι εχεις να πεις για τον ιδιο τον Σαμαρα εκει στην Καλαματα πριν χρονια που τα εκαναν καλοκαιρινα; "Βια στη βια του ΠΑΣΟΚ" φωναζαν συντεταγμενα και εκαιγαν και κατεστρεφαν σαν αγελη πεινασμενων λυκων. Τι εχεις να πεις για το ληστοσυμμορητικο ΠΑΣΟΚ; Ειδατε τα σκουρα οτι η θεση σας ειναι στα υπογεια του Κορυδαλλου και θυσιασατε εναν νεο ανθρωπο, και ποιος δεν μου λεει οτι ηταν δολοφονια για συγκεκριμενο λογο; και να που φανηκε.
Σχολίασε ο/η @. | 
Για να υπάρξει μηδενική ανοχή στην ανομία
πρέπει να χαθούν ανθρώπινες ζωές στη Μπανανία!!!
Τα φιλαράκια τους το παράκαναν.
Η φράση "ε όχι και μαχαίρι" τα λέει όλα:ανοχή στην τρομοκρατία της ΧΑ από τα όργανα της τάξης.
Σχολίασε ο/η M | 
Είναι απαράδεκτο , άδικο, αν όχι και ηλίθιο, με αφορμή διασυνδέσεων ορισμένων οργάνων της με τη Χ.Α. τα κόμματα της Αριστεράς να προσπαθούν να ακυρώσουν την αξιοσύνη της Αστυνομίας στο σύνολο της! Έχει να αντιμετωπίσει την οργανωμένη και πολυκέφαλη τρομοκρατία, τους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, τίς καθημερινές εκατοντάδες ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, και την πάσης μορφής παρανομία, για να προστατεύσει τη Κοινωνία και τους πολίτες.Αυτό είναι το έργο της. Και το κάνει με αυτοθυσία, με ηρωϊσμό αλλά δυστυχώς και με πολλά θύματα από τις τάξεις της. Αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν την Αστυνομία, είναι οι ίδιοι που τους αποκαλούν "μπάτσους" και που τους κατηγορούν για... υπερβάλλοντα ζήλο, πηγάινοντας με το μέρος των αναρχικών και κουκουλοφόρων, προφανώς οπαδών τους. Αυτή η στάση του Σύριζα, δεν έχει αντιμετωπισθεί αποφασιστικά μέχρι σήμερα, παρ'ότι ότι ποτέ δεν αποδοκίμασε τη βία, του πόλου της Αριστερας , του δικού του πόλου.
Σχολίασε ο/η Β.Λάβδας | 
Από το πρωί το μόνο που καταλαβαίνει κανείς είναι πως οι θεσμοί τελικά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ παρά μόνο κατ εντολή και επιλογή των πολιτικών εκπροσώπων που οδήγησαν την πολιτεία στη δημοσιονομική κρίση. Η Δικαιοσύνη λοιπόν λειτούργησε σήμερα ΑΡΙΣΤΑ αλλά τα τελευταία 39 χρόνια σιώπησε και παραμένει σιωπηρή στις νουθεσίες και πολιτικές πράξεις που απαξιώνουν τους θεσμούς, τους νόμους και το Σύνταγμα.. Αν λοιπόν είναι ένοχος ο Μιχαλολιάκος απλά σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Σημίτη, τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Κώστα Καραμανλή, τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αν λοιπόν ο Μιχαλολιάκος είναι επικεφαλής μίας επικίνδυνης οργάνωσης, σκεφτείτε τι είναι οι υπόλοιποι που με νομοθετικά τερατουργήματα κατακερμάτισαν την Δημοκρατική πολιτεία. Σκεφτείτε ποιος απέκρυπτε δημοσιονομικά στοιχεία, πράξεις υπεξαίρεσης, παράνομες προσλήψεις, μίζες και πράξεις που εσκεμμένα υπονόμευαν τα εθνικά κεκτημένα.
Δική σας η επιλογή αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται. Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για την βίαιη ρητορία της και πράξεις αλλά οι Δημοκράτες της μεταπολίτευσης ευθύνονται για την δημιουργία της και η Δικαιοσύνη για την εγκληματική της σιωπή. Σήμερα ειδικά οι Δικαστικοί μας απέδειξαν πως βρίσκονται εξίσου σε διατεταγμένη υπηρεσία διότι κοιτούν μόνο με το ένα μάτι και μόνο καθ υπόδειξη. Αναρωτιέμαι πότε θα βγουν εντάλματα συλλήψεως για τους Δημοκράτες της χυδαίας κομματόκρατίας.
Σχολίασε ο/η Νίκος Χαράλαμπος Νικολούτσος | 
Ρίζες και ίχνη των νεοναζi
Του Νίκου Ξυδάκη
Η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων περί την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής δεν περιέχει πολλά νέα. Τα περισσότερα ήσαν γνωστά από καιρό, δημοσιευμένα εδώ και στο εξωτερικό. Η Συνήγορος του Πολίτη παρέδωσε προχθές στον πρόεδρο της Βουλής έκθεση με 281 διασταυρωμένα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων εντός 16 μηνών, από τον Ιανουάριο 2012 έως τον Απρίλιο 2013. Το ανησυχητικό είναι ότι στο ίδιο διάστημα η Αστυνομία είχε καταγράψει μόλις 84 περιστατικά. Και το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι η ολιγωρία και η αδράνεια, αν όχι η ανοχή και η ενθάρρυνση, μέρους των διωκτικών αρχών απέναντι στις εγκληματικές πράξεις νεοναζιστών.
Το κύμα ερευνών και απομακρύνσεων αξιωματικών σε υπηρεσίες που εξαπέλυσε ο υπουργός Ν. Δένδιας καταδεικνύει ακριβώς το βάθος του ριζώματος και την έκταση της διαπλοκής μεταξύ του νεοναζιστικού μορφώματος και ουκ ολίγων κρατικών λειτουργών.
Πρώτο ερώτημα: Πόσο βαθιά θα φτάσει η έρευνα και η κάθαρση; Θα αποκαλυφθούν και κολασθούν όλες οι έκνομες σχέσεις θυλάκων βαθέος κράτους με νεοναζί; Θα εντοπιστούν οι σχέσεις των νεοναζί με το οργανωμένο έγκλημα, όπως έχουν καταγραφεί στο δικαστικό ρεπορτάζ ήδη από το 2009-10, ταυτόχρονα σχεδόν με την εμφάνιση των «αγανακτισμένων κατοίκων» στον Αγιο Παντελεήμονα, λίγο πριν αναρριχηθούν ως Ελληνική Αυγή στον Δήμο Αθηναίων;
Δεύτερο ερώτημα: Θα εντοπισθούν τα ίχνη του χρήματος από και προς το νεοναζιστικό μόρφωμα; Σε κάθε εγκληματική οργάνωση, το κομβικό σημείο είναι το χρήμα και η κυκλοφορία του με δοσίματα και αναθέσεις. Πώς χρηματοδοτήθηκαν τόσα γραφεία, εξαρτύσεις, εξοπλισμός; Οι ελληνικές αρχές, διωκτικές, δικαστικές, οικονομικές, έχουν αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικές, εφόσον υπάρχει η εκφρασμένη και διαρκής βούληση της πολιτικής ηγεσίας, αφενός, και εφόσον των ερευνών ηγούνται έντιμοι και αφοσιωμένοι λειτουργοί, αφετέρου, πράγμα που εξαρτάται και πάλι από την πολιτική ηγεσία. Οπως και να το δει κανείς, η εξάρθρωση των ταγμάτων εφόδου είναι ζήτημα πολιτικό.
ΑΝΤΙ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ
Σχολίασε ο/η Σ.ΛΕΚΑΚΗ | 

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc