μηδενική ανοχή

Μηδενική ανοχή
Κύριο Αρθρο
Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολίτη από οπαδό της Χρυσής Αυγής πρέπει να αφυπνίσει τους πάντες. Μηδενική ανοχή στην εγκληματική δράση της νεοναζιστικής αυτής οργάνωσης είναι ο μόνος δρόμος. Μηδενική ανοχή στους προπηλακισμούς δημοσίων προσώπων και τη χρήση βίας απ’ οιονδήποτε ως μέσο διαμαρτυρίας είναι μονόδρομος επίσης, για μια κοινωνία που θέλει να διατηρήσει την ελάχιστη συνοχή της και να προστατεύσει τη Δημοκρατία.
Και κάτι ακόμη. Τα τελευταία χρόνια πολλοί πολιτικοί, κόμματα, διαμορφωτές της κοινής γνώμης κ.ά. έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ποτίσουν με τυφλό μίσος μια κοινωνία που δοκιμαζόταν μιλώντας για κρεμάλες, προδότες και λιντσαρίσματα. Ας μην υποκρίνονται, λοιπόν, τώρα πως είναι σοκαρισμένοι από τον κατήφορο της βίας.
Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε άλλους νεκρούς και να προστατεύσουμε τον τόπο είναι να συνεννοηθούν οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, να αποφύγουν τις ακρότητες και τις εμπρηστικές υπερβολές, απομονώνοντας τους πραγματικούς εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητος. Πριν να είναι αργά...καθημερινή

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc