Ν. Δένδιας: Κάμερες στα σύνορα με την Αλβανία 30/11/2013 Ν. Δένδιας: Κάμερες στα σύνορα με την Αλβανία Την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων στη συνοριογραμμής με την Αλβανία, όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας. Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως η ειδική μελέτη έχει ήδη ανατεθεί στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου και θα είναι σύντομα έτοιμη, ώστε το έργο να ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014- 2020, που όπως σημείωσε, έχει διαπραγματευθεί με την ΕΕ. Παράλληλα, ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέλαβαν πριν λίγες ημέρες τους αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. «Τα παιδιά αυτά έδειξαν με τη στάση τους ξεκάθαρα το τι προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός στην ελληνική κοινωνία στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε πως θα τιμηθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Επιπλέον, υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή που θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και λίγων θερμικών καμερών, ενώ από το νέο έτος θα εξασφαλίσει οχήματα 4χ4. Ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία επιθεώρησε την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.

Ν. Δένδιας: Κάμερες στα σύνορα με την Αλβανία
30/11/2013

Την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων στη συνοριογραμμής με την Αλβανία, όπως ακριβώς έχει γίνει και στον Έβρο, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Νίκος Δένδιας.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως η ειδική μελέτη έχει ήδη ανατεθεί στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου και θα είναι σύντομα έτοιμη, ώστε το έργο να ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014- 2020, που όπως σημείωσε, έχει διαπραγματευθεί με την ΕΕ.
Παράλληλα, ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία συνεχάρη τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέλαβαν πριν λίγες ημέρες τους αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.
«Τα παιδιά αυτά έδειξαν με τη στάση τους ξεκάθαρα το τι προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός στην ελληνική κοινωνία στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε πως θα τιμηθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Επιπλέον, υποσχέθηκε να στείλει άμεσα ενισχύσεις στην περιοχή που θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων και λίγων θερμικών καμερών, ενώ από το νέο έτος θα εξασφαλίσει οχήματα 4χ4.
Ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία επιθεώρησε την περιοχή της Ελληνοαλβανικής μεθορίου στην Καστοριά, ενώ απηύθυνε και χαιρετισμό στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.elzoni.gr

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»