Βίντεο: Αποχώρησε ο Αδωνις από εκπομπή μετά την κόντρα με Κουρουμπλή

Βίντεο: Αποχώρησε ο Αδωνις από εκπομπή μετά την κόντρα με Κουρουμπλή

Έντονη κόντρα ξέσπασε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον υπουργό Υγείας που μετά από λίγο διασταύρωσε τα ξίφη του και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Η φράση «χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια» του Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής προς τους συνδικαλιστές προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη και οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.
«Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας».
«Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες κύριε Παπαδάκη».
Τελικά, ο κύριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στην συνολική ευθύνη της κοινωνίας για την οικονομική κρίση είπε: «Λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε» και υποστήριξε ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
 
 
Η κόντρα με τον Κουρουμπλή και το άδειο πλάνο
Αμέσως μετά την ένταση με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε και διαπληκτισμό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η ένταση ανέβηκε με αποτέλεσμα, ο υπουργός Υγείας να αποχωρήσει από το στούντιο παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφυγε για λίγα λεπτά από το πλάνο, αλλά μετά την πυροσβεστική παρέμβαση του παρουσιαστή, επανήλθε και συνέχισε τη συζήτηση.
Το υπουργείο εξετάζει την απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ
Tην απόσυρση του εισιτηρίου των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία εξετάζει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Στρέφοντας το βλέμμα στην επικείμενη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορά τις τιμές των φαρμάκων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ναρκωτικά να πουλούσα δεν θα άκουγα τόσες βρισιές», απαντώντας στην πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για απόσυρση της τροπολογίας που αφορά τις τιμές των φαρμάκων και δεκαήμερο διάλογο.
Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε πως επικοινώνησε χθες Τρίτη με το γραφείο του κ. Τσίπρα, ζητώντας συνάντηση προκειμένου, ως υπουργός, να εξηγήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το περιεχόμενο της τροπολογίας, αλλά ως απάντηση έλαβε την επανάληψη της πρότασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως εάν το πρόβλημα είναι τα όσα έχει πει για τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», είναι διατεθειμένος να ανακαλέσει, εφόσον η Κουμουνδούρου ανακαλέσει το περιεχόμενο άρθρου της εφημερίδας «Αυγή», που τον καταγγέλλει ως «ντίλερ» ισραηλινής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας.
«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Βορίδης σημείωσε πως «ενώ η αριστερά υποτίθεται ότι τα βάζει με τα κέρδη των βιομηχάνων, υπέρ του λαού, σε αυτή την περίπτωση έρχεται υιοθετώντας πλήρως το επιχείρημα της φαρμακοβιομηχανίας και υπερασπίζεται τα συμφέροντά της».

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»