Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Friday, February 24, 2017

«Μπλόκο» Τραμπ σε CNN, New York Times από ενημέρωση δημοσιογράφων


http://www.ethnos.gr/
Έντονες οι αντιδράσεις
«Μπλόκο» Τραμπ σε CNN, New York Times από ενημέρωση δημοσιογράφων
Share
εκτύπωση  
Αθήνα 
Την διαμάχη του με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εντείνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Το CNN ανακοίνωσε ότι του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για την επίθεση που ασκεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «εχθρούς του λαού» τα ΜΜΕ, χαρακτηρισμό στον οποίο επέμεινε την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει το CNN, από τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου αποκλείστηκαν επίσης οι New York Times, οι Los Angeles Times και το Politico, ενώ πρόσβαση είχαν το Breitbart, το Fox News, οι Washington Times και το One America News Network.

Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου άσκησε έντονη κριτική στην απόφαση του Τραμπ, ενώ ορισμένοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, όπως το Associated Press και το περιοδικό Time ανακοίνωσαν ότι μποϋκοτάρουν τη συνέντευξη Τύπου.

No comments: