Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Wednesday, February 22, 2017

Γεννηματά: Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα, δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ

Γεννηματά: Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα, δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ

«Το πρόγραμμα δεν βγαίνει»
Γεννηματά: Δεν ψηφίζουμε νέα μέτρα, δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ
Share
εκτύπωση  
Αθήνα 
Η Δημοκρατική Συμπρατάξη δεν θα ψηφίσει κανένα μέτρο, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα, όπως το έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση, «δεν βγαίνει».
Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «σκηνοθετεί τη νέα συνθηκολόγηση», δένοντας τη χώρα στις αλυσίδες της διαρκούς λιτότητας, ενώ υποστήριξε ότι είναι αόριστες υποσχέσεις τα αντίμετρα.
Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε: «Τα δύο πρώτα κόμματα θα έπρεπε να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αυτή τη λύση θα μπορούσαμε να την στηρίξουμε και εμείς».
Απευθυνόμενη προς το Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Φύγε τώρα. Δεν μπορείς» και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ. «Δεν θα γίνουμε ποτέ συμπλήρωμα» είπε χαρακτηριστικά.
Με έμμεσο τρόπο απάντησε στην εσωκομματική κριτική, λέγοντας: «Διαφορετικές φωνές μπορεί να υπάρχουν, αλλά η γραμμή είναι μία. Δεν δέχομαι μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν. Βάλαμε το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
» Οι διαφορετικές απόψεις είναι θεμιτές, όμως η γραμμή που έχει αποφασιστεί στα όργανά μας είναι ξεκάθαρη: δώστε μας δύναμη μέσα από την αλλαγή των συσχετισμων, για να επιβάλλουμε την εθνική συνεννόηση. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε όσο γίνεται ενωμένοι, με σταθερό λόγο»

No comments: