TOVIMA πολιτική οικονομία γνώμες blogs κόσ CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10°C Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ παιδεία βιβλίαcelebrities υγεία + fitness media περιβάλλον ταξίδι αλληλεγγύη autohub εικόνες BHMagazino BHMAgourmet BHMAdeco BHMAdonna BHMAmen BHMA FM ΝΔ: «Αποκαλύφθηκε το τρίγωνο διαπλοκής που έχτισε η κυβέρνηση» Αφορμή οι αποκαλύψεις για την Τράπεζα Αττικής από το Βήμα της Κυριακής ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2017 18:52 ΝΔ: «Αποκαλύφθηκε το τρίγωνο διαπλοκής που έχτισε η κυβέρνηση» ΜΟΣΧΑΤΟ-Εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) (File: ev_jp_neadhm_ktirio1.JPG ) Share1 emailεκτύπωση Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την αποκάλυψη του Βήματος της Κυριακής για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής. Σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζεται πως οι μάσκες έπεσαν καθώς «η Τράπεζα Αττικής, ο διαγωνισμός - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και η κατάτμηση δημοσίων έργων που καταλήγουν στον εκλεκτό εργολάβο του Μεγάρου Μαξίμου, αποτελούν το "τρίγωνο της διαπλοκής" που έχτισε η κυβέρνηση». Η ΝΔ επισημαίνει πως είχε από καιρό καταγγείλει τη μεθόδευση, όπως λέει χαρακτηριστικά, που σήμερα αποκαλύπτεται από τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος, τονίζοντας πως η ώρα της αλήθειας για τους κ. Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη έφτασε. «Κανείς δεν ξεχνά τα δανεικά βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και τα προνομιακά δάνεια που χορήγησε στις εταιρίες του η Τράπεζα Αττικής. Με τελικό στόχο να μπορέσει ο κ. Παππάς να στήσει το δικό του μιντιακό σύστημα και ο κ. Σπίρτζης να του αναθέτει τη μια εργολαβία μετά την άλλη. Και όλα αυτά με τη στήριξη του πρωθυπουργού. Τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα εξετάσει όλες τις σκοτεινές πτυχές αυτού του πρωτοφανούς πολιτικού - οικονομικού σκανδάλου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.


ΝΔ: «Αποκαλύφθηκε το τρίγωνο διαπλοκής που έχτισε η κυβέρνηση»

Αφορμή οι αποκαλύψεις για την Τράπεζα Αττικής από το Βήμα της Κυριακής
ΝΔ: «Αποκαλύφθηκε το τρίγωνο διαπλοκής που έχτισε η κυβέρνηση»
ΜΟΣΧΑΤΟ-Εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς 62, στο Μοσχάτο.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) (File: ev_jp_neadhm_ktirio1.JPG )
Share1
εκτύπωση  

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την αποκάλυψη του Βήματος της Κυριακής για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής.
Σε ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζεται πως οι μάσκες έπεσαν καθώς «η Τράπεζα Αττικής, ο διαγωνισμός - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και η κατάτμηση δημοσίων έργων που καταλήγουν στον εκλεκτό εργολάβο του Μεγάρου Μαξίμου, αποτελούν το "τρίγωνο της διαπλοκής" που έχτισε η κυβέρνηση».
Η ΝΔ επισημαίνει πως είχε από καιρό καταγγείλει τη μεθόδευση, όπως λέει χαρακτηριστικά, που σήμερα αποκαλύπτεται από τη μηνυτήρια αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος, τονίζοντας πως η ώρα της αλήθειας για τους κ. Τσίπρα, Παππά και Σπίρτζη έφτασε.
«Κανείς δεν ξεχνά τα δανεικά βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα και τα προνομιακά δάνεια που χορήγησε στις εταιρίες του η Τράπεζα Αττικής. Με τελικό στόχο να μπορέσει ο κ. Παππάς να στήσει το δικό του μιντιακό σύστημα και ο κ. Σπίρτζης να του αναθέτει τη μια εργολαβία μετά την άλλη. Και όλα αυτά με τη στήριξη του πρωθυπουργού. Τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα εξετάσει όλες τις σκοτεινές πτυχές αυτού του πρωτοφανούς πολιτικού - οικονομικού σκανδάλου», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc