Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Monday, February 20, 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 19:56 ΝΔ για Eurogroup: Η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

ΝΔ για Eurogroup: Η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Tην πεποίθηση της πως η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό εκφράζει με ανακοίνωση της η ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση με μία καυστική ανακοίνωση, κάνει λόγο για «πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της Κυβέρνησης», ενώ προσθέτει πως δεν έγινε «κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση».
Αναλυτικά:
«Άλλη μια φορά η Κυβέρνηση επιχειρεί να κοροιδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της.
Όλα παραπέμπονται για το μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο!
Και σήμερα, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει… Επιστροφή, όμως, των θεσμών που συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της Κυβέρνησης.
Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια.
Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.
Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες»

No comments: