Το νέο μας blog είναι http://havdata.blogspot.com/ ****** [επιλογές από την ειδησεογραφία του διαδικτύου, σχόλια, νέα τοπικού ενδιαφέροντος, ¨κι¨ ό,τι άλλο τύχει]. [A selection of news, comments, and topics of interest]. [ Ελα να ζήσεις την ζωή σου έξω κάμποσες δεκαετίες νεοέλληνα για να καταλάβεις την προνομιακή της Ελλάδας ύπαρξη, στον χώρο στον χρόνο στο κλίμα στη θάλασσα στο αρχιπέλαγος και στην ζωή]. λορνιόν

Tuesday, February 28, 2017

Γεωργιάδης: Nα είμαστε προσεκτικοί - Απρόβλεπτος ο Ερντογάν

http://www.kathimerini.gr/

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το Σάββατο στην Τουρκία είχε 57% το “Όχι” και μόλις 42% το “Ναι”. Αυτό σημαίνει ότι ένας πολιτικός σχεδιασμός του Ερντογάν, τον οποίο προσπαθεί εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Ένας άνθρωπος, όπως αυτός που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, όταν βλέπει ότι μπορεί να χάσει, καθίσταται εξαιρετικά απρόβλεπτος. Ένας λόγος παραπάνω για να είμαστε εμείς πάρα πολύ προσεκτικοί», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real. 
Και πρόσθεσε: «Και δεν το λέω αντιπολιτευτικά, ούτε κατά του κ. Καμμένου. Ως τομεάρχης Άμυνας, αν έχετε παρατηρήσει διατηρώ εξαιρετικά χαμηλούς τόνους με τον κ. Καμμένο. Σας λέω ότι τώρα δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι της Τουρκίας και σίγουρα μέχρι τις 16 Απριλίου, που τελειώνει αυτή η περιπέτεια με το δημοψήφισμα εμείς πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί».

No comments: