από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Κεφαλονιάς

» Θέμα της ημέρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 27/9/2007
ΟΡΚΙΣΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο Α.ΠΑΡΙΣΗΣ




ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ

ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ

ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο ΑΛΕΚΟΣ

Άμεσα ήταν τα αποτελέσματα της εκλογικής νίκης του Αλέξανδρου Παρίση, καθώς με το "καλημέρα", σε επικοινωνιακό επίπεδο, ο νεοεκλεγείς Βουλευτής κατάφερε να γίνει άμεσα συνομιλητής με κορυφαία στελέχη της Βουλής και της Κυβέρνησης.

Στα προαναφερόμενα, κυρίαρχο ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η εν γένει παρουσία του Αλέκου Παρίση στο χώρο του Πολιτισμού και της Πολιτικής, όλ' αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, έντονα συζητήθηκε από τους παλαιούς Βουλευτές του Κοινοβουλίου, η σύντομη παρουσία του στα κοινά της Κεφαλονιάς και η ευκολία με την οποία, όχι μόνο κέρδισε την έδρα για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και το ότι κατάφερε να κερδίσει δύο δυνατά ονόματα του χώρου του, όπως ο τ. Βουλευτής, Πέτρος Αλιβιζάτος κι ο νυν Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Άγγελος Μοσχονάς.

Η είσοδος του Αλέξανδρου Παρίση στην ελληνική Βουλή αλλά κι η ένταξή του στους "ισχυρούς" της Κυβέρνησης, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην προώθηση και υλοποίηση των ζητημάτων που αφορούν άμεσα την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και τους κατοίκους τους.

Μετά τις σχετικές διεργασίες, που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες στο Κοινοβούλιο, αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης (Προγραμματικές Δηλώσεις, εκλογή νέου Προεδρείου κ.ά.), ο νέος Βουλευτής αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στα νησιά μας, που όπως τόνισε χθες θα μπει οριστικά στη δύσκολη μάχη με τα προβλήματα του Νομού μας

Εξάλλου το γραφείο του Α. Παρίση εξέδωσε το εξής δελτίο τύπου:

Ο Αλέξανδρος Παρίσης είναι και τυπικά - από σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου- ο νέος βουλευτής του Νομού Κεφαλονιάς και Ιθάκης αφού στις 11.45 π.μ. ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 300 βουλευτών που εξελέγησαν στις εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια έγιναν οι τυπικές διαδικασίες για την νομιμοποίησή τους ως μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στις επόμενες ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) ο βουλευτής θα συμμετάσχει στις ολομέλειες της Βουλής η οποία θα συνεδριάσει με ειδική ημερήσια διάταξη την εκλογή του Προέδρου του Σώματος και στη συνέχεια τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. Η ολομέλεια θα ολοκληρώσει τις εργασίες της τις πρωινές ώρες της Δευτέρας με την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»