μεγάλο ταξείδι

Καλό κι αυτό!


Μια 3χρονη γάτα τάξιδεψε ...800 χιλιόμετρα για να βρει τα αφεντικά της!

Μια γατούλα 3 χρόνων ταξίδεψε 800 χιλιόμετρα σε διάστημα 13 μηνών, σχεδόν από τη μία άκρη της Γαλλίας στην άλλη, από το Μπορντό, που βρίσκεται νοτιοδυτικά, στο Μεζ, στα βορειοανατολικά για να ξαναβρεί τα αφεντικά της, δήλωσε η κυρία της.

Η Μιμίν εξαφανίσθηκε το Μάρτιο του 2006 στη νοτιοδυτική Γαλλία κατά τη διάρκεια της μετακόμισης της οικογένειας που τη φιλοξενούσε και την Τρίτη βρέθηκε στο Τρεβερέ από το ίδιο της το αφεντικό.

" Είχαμε κάνει κάθε είδους υπόθεση. Είναι καλά; Πού να έχει πάει; Υποθέσαμε ότι ίσως να είχε βρει κάποιο γάτο και να έμεινε στο Μπορντό", δήλωσε η κυρία της , μια 35χρονη και μητέρα δύο παιδιών.

" Το τρίχωμα της είναι το ίδιο. Η συμπεριφορά της είναι η ίδια. Και τα παιδιά ( 6 και 8 χρόνων) την αναγνώρισαν", πρόσθεσε η κυρία της.

Τρεις κτηνίατροι ρωτήθηκαν εάν κάτι τέτοιο είναι δυνατό από μια γάτα και όχι κάτι το αδιανόητο και πέρα από κάθε φαντασία.

"Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση. Είναι πολύ περίεργο που μια γάτα ταξίδεψε τόσο μακριά σε ένα μέρος που δεν είχε ξαναπάει ποτέ", δήλωσε ο δόκτωρ Μαρί Πίερ Φρανσουά, ειδικός κτηνίατρος και ειδικευμένος στη χειρουργική μικρών ζώων.
Πηγή ΑΠΕ

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»