μάθε τέχνη ...κι¨άστηνε κι¨άμα πεινάσεις πιάστηνε.

Βοσκός πρόσφερε πρόβατα ως ...μπόνους σε παίκτη!

Ενα... κοπάδι πρόβατα πρόσφερε Κροάτης βοσκός σε ποδοσφαιριστή της αγαπημένης του ομάδας. Οχι, δεν θέλησε να τον μειώσει, δείχνοντάς του το δρόμο για το βουνό και την μελλοντική του ασχολία, επειδή πιθανόν δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του, αλλά αντίθετα, για να τον επιβραβεύσει για ένα ακόμη τέρμα που σημείωσε με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας της χώρας.

Ο 29χρονος Ιβιτσα Ζούπε έπαθε το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής σοκ της ζωής του, όταν μετά από τον αγώνα της ομάδας του (NK Ζαγκόρ) αντίκρυσε ένα κοπάδι πρόβατα να περιμένουν καρτερικά έξω από το γήπεδο την άφιξή του. Ο λόγος ήταν, ότι ένας ντόπιος βοσκός, ο Γιόσκο Μπράλιτς, θέλησε να δώσει ένα «μπόνους» στον Ζούπε για το 16ο φετινό του τέρμα και τον επιβράβευσε με τη δωρεά ισάριθμων άκακων τετράποδων ζώων.

«Μάθε τέχνη... κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε», λέει η σοφή ελληνική παροιμία, αλλά μόνο έτσι δεν το σκέφτηκε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, που κάνει άλλα όνειρα για το μέλλον του: «Έπαθα πραγματικό σοκ...


Προτάσεις

Comments

Popular posts from this blog

επιλογές .....κεφαλονίτικα ανέκδοτα

Macmillan and Eisenhower in 1959 tv debate-bbc

«Η Ελλάδα αισθάνεται αποκλεισμένη»